Annonce:
Annonce:

Efter slem skade: Eriksen deler opløftende fotos

Christian Eriksen nærmer sig et comeback på fodboldbanen, efter han pådrog sig en slem skade i et opgør mod Reading tilbage i januar. Og danskeren delte onsdag et par opløftende billeder på sin Instagram

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Det så ikke kønt ud, da Readings Andy Carrol saksede Christian Eriksen midt på banen i FA Cup-kampen mellem Manchester United og Reading tilbage i januar.

Den danske playmaker måtte kort efter også lade sig udskifte, og et par dage efter kom det frem, at Eriksen stod overfor en længere skadespause.

Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
 

Knap to måneder senere ligner danskeren dog en spiller på vej tilbage på banen. Han har i hvert fald delt tre billeder på Instagram, hvor han på det sidste har fodboldstøvlerne tilbage på fødderne.

Tryk på pilen for at se alle tre billeder:

Misser landskampe
Selvom United-danskeren snart kan vende tilbage på banen, må han dog se de kommende landskampe mod Finland og Kasakhstan fra sofaen.

Uniteds hollandske træner fortalte nemlig i sidste uge, at det forventes, at Eriksen er tilbage i fuldt vigør engang i april, og da landskampene spilles 23. og 26. marts, bliver han altså ikke klar til dem.

Man kan formentlig se frem til at få en mere præcis tidsramme omkring Eriksens comeback, når Erik ten Hag holder pressemøde 31. marts forud for Uniteds Premier League-kamp mod Newcastle.

Den hollandske træner kommer til at skulle bruge en masse spillere i april, hvor Manchester United har hele ni kampe fordelt udover måneden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: