Efter transferkup: United klar til ny millionhandel

Manchester United er tæt på at hente Inters Ivan Perisic, og Mourinho har endnu en midtbanespiller i kikkerten

Det er ikke mange dage siden, Manchester United sikrede sig sin ny drømmeangriber, da manager José Mourinho lagde 630 millioner danske kroner på bordet i Everton for til gengæld at få tilgang af den belgiske målskytte Romelu Lukaku.

Nu brænder millionerne igen i lommerne på Mourinho og direktør Ed Woodward, og denne gang er turen kommet til at finde forstærkninger til 'de røde djævles' midtbane.

Ifølge den normalt velinformerede britiske avis The Guardian er Manchester United meget tæt på at få en aftale i stand med Inters kroatiske offensiv-spiller Ivan Perisic.

Ivan Perisic er muligvis blevet hyldet for sidste gang af Inters fans. Kroaten er på vej til Manchester United. Foto: AP/Luca Bruno
Ivan Perisic er muligvis blevet hyldet for sidste gang af Inters fans. Kroaten er på vej til Manchester United. Foto: AP/Luca Bruno

Inters manager, Luciano Spaletti, så ellers gerne Perisic blive i Milano, men den kroatiske landsholdsspiller har givet udtryk for et brændende ønske om at skifte til United, og derfor skulle italienerne have accepteret et bud i omegnen af 380 millioner kroner.

Ivan Perisic kan både spille på kanten og den centrale, offensive midt, hvilket passer som hånd i handske til Mourinhos transferønske i dette vindue, da portugiseren har udtrykt stor tvivl om, hvorvidt Anthony Martial, Henrikh Mkhitaryan og Jesse Lingard har evnerne til at spille United tæt på mesterskabet.

Tottenhams Eric Dier (i hvidt) er fortsat øverst på Manchester Uniteds ønskeseddel. Foto: AP/Matt Dunham
Tottenhams Eric Dier (i hvidt) er fortsat øverst på Manchester Uniteds ønskeseddel. Foto: AP/Matt Dunham
 

Selv hvis det skulle lykkes at lukke Perisic-handlen, så er Manchester United ikke færdig på transfermarkedet.

The Guardian skriver videre, at interessen for Tottenhams defensive midtbanespiller Eric Dier er varmere end nogensinde. Og det siger ikke så lidt, da Mourinho længe har haft et godt øje til den engelske landsholdsspiller.

I pressen lokker United endda med, at man er klar til mere end at fordoble Diers løn i Tottenham, hvor han angiveligt tjener 590.000 danske kroner om ugen.

Kontrakt til 2021
Tottenhams formand, Daniel Levy, har dog kategorisk afvist at afhænde Dier til United, og midtbanespilleren har stadig kontrakt til sommeren 2021.

Manchester United har ifølge The Guardian alligevel afgivet et nyt bud på Dier til en værdi af 420 millioner kroner, som Tottenham ikke har svaret på endnu.

Hvis ikke Daniel Levy er til at rokke, har United udset sig Monacos defensive midtbanemand Tiemoué Bakayoko som et alternativ til Christian Eriksens holdkammerat.

Premier League: Hvem står bedst inden næste sæson

Bekræfter storhandel: United bruger over halv milliard på stjerneangriber

Har ikke spillet en kamp endnu: Ny United-stjerne allerede gjort til grin

Debuterede under Sir Alex: Nu er han præst

Lukaku: Man siger ikke nej til verdens største klub

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.