Annonce:
Annonce:

Eriksen slagtet: - Pinligt

Ovenpå den overraskende nedsmeltning mod Brentford rettes heftig kritik af Manchester United i de engelsker medier, og især Christian Eriksen får en tur i maskinen

Brentford ydmyger pinligt Manchester United-hold i Eriksen-gensyn - se alle målene her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Christian Eriksen har haft en hård start på tiden i Manchester United.

Eriksen og co. har endnu ikke formået at få andet med fra banen end massiv kritik. To kampe uden point. Lørdagens 0-4 nederlag mod Eriksens tidligere klub Brentford har især fået både de engelske- og de sociale medier til at være ude med riven.

Den engelske avis The Evening Standard slagter danskerens 'pinlige' præstation og giver Eriksen den næstlaveste karakter på banen.

Artiklen fortsætter efter billedet ....

Christian Eriksen blev umynddigjort ved scoringen til 2-0, hvor han først får serveret en dårlig aflevering af målmand de Gea, som Mathias Jensens opsnapper og udnytter til at score. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen blev umynddigjort ved scoringen til 2-0, hvor han først får serveret en dårlig aflevering af målmand de Gea, som Mathias Jensens opsnapper og udnytter til at score. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix

Både det internationale fodboldmedie Goal og engelske The Mirror stemmer i og kalder danskeren en af banens helt store tabere.

Annonce:

Goal kalder danskerens retur for 'miserabel', mens The Mirror mærkede tilbagekomsten som 'et mareridt'. Og med god grund. Danskeren kronede den 'miserable' præstation af med at være direkte involveret i Brentfords 2-0-scoring, der blev sat ind af danskerens konkurrent og holdkammerat på landsholdet Mathias Jensen.

Ydmyget af spanier
Danskeren blev solgt til stanglakrids af holdets spanske målmand, David de Gea, ved 2-0 scoringen.

Spanieren lægger en sløj aflevering til den danske landsholdsspiller, der får franarret bolden af sin landsholdskammerat Mathias Jensen, som køligt sparker den ind i venstre side af målet bag en chanceløs de Gea. Målmanden var efterfølgende ude og undskylde ovenpå sin ringe præstation i lørdagens afklapsning.

Mathias Jensen er af flere medier kåret som banens bedste i lørdagens kamp. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Mathias Jensen er af flere medier kåret som banens bedste i lørdagens kamp. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Fra fanfavorit til skurk
Under lørdagens kamp på Gtech Community Stadium kunne danskeren desuden lægge øre til buh-råb, hver gang han rørte bolden, og fik under kampen et par hånende tilråb fra Brentford-tilhængerne.

- Du skiftede kun for pengene...

- Du skulle være blevet i den større klub...

United-legenden Gary Neville er dog ude og tage Eriksen i forsvar. Skylden ligger ikke hos danskeren, men hos træner Erik Ten Hag.

Annonce:

- Det er træneren, der begår fejlen, da han starter ham i rollen som defensiv midtbanespiller. For Eriksen er ikke en defensiv midtbanespiller.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladets Jan Jensen har i mere end ti år skrevet kritisk om FIFA og Qatars VM-værtsskab. Hør hele den utrolige historie her

 

VM i Qatar er den største skandale i fodboldens historie. Det handler om magt, slaveri og korruption.

 

 

Han var udlært af Brasiliens største gangster, og da han blev FIFA’s præsident, satte han gang i en omfattende korruptionskultur.

 

VM i Frankrig i 1998 var et af de smukkeste, men på FIFA’s kongres i Paris blev det grimt. Verdensfodbolden fik en ny Godfather.

 

 

En intim frokost i det franske præsidentpalads i Paris fik afgørende betydning, da værterne for  VM i 2018 og 2022 skulle vælges.

 

Med 'I'm just a fat crook from Queens' som meddeler, og med FBI som dirigent, blev en række af fodboldens gangstere sat bag tremmer.

 

Der gik rystelser gennem Zürich. FIFA-kolossen krakelerede. Sepp Blatter holdt krampagtigt fast i magten, men til sidst blev også han fanget i korruptionens dynd. Han trak Michel Platini med sig. Her syv år efter risikerer de at havne i spjældet.

 

Det blev endnu en vild dag i Zürich. FIFA skulle vælge ny præsident og i kulissen sloges sheiker fra flere lande for at vinde indflydelse. Afsnit 7 er det sidste i første sæson. Fortvivl ikke, der kommer en ny sæson til efteråret.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: