Forklarer fravær: Han kastede op før kampen

Fans undrede sig over, at Jesse Lingard ikke kom på banen mod Leicester, men der var en god forklaring, lyder det fra Manchester United-boss Ralf Rangnick

Manchester United måtte nøjes med et point mod Leicester. Se målene her.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Manchester United jagtede lørdag aften tre vigtige point til striden om top fire i Premier League, da de hjemme på Old Trafford tog imod Leicester.

Storklubben var uden både Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani, men alligevel blev et af de tilbageværende offensive kort Jesse Lingard ikke sendt på banen, selv om Manchester United blot manglede en enkelt scoring ved stillingen 1-1 de sidste 25 minutter.

Det undrede en del fans, men der var en mening med galskaben, forklarede Ralf Rangnick efterfølgende. Selv om Lingard sad på bænken, var han ikke i stand til at spille.

- Jesse Lingard kunne ikke komme på banen, fordi han var blevet syg. Han kastede op før kampen. Så vi havde alle de offensive spillere, vi havde til rådighed, på banen til sidst, forklarede tyskeren efter kampen.

Artiklen fortsætter under billedet..

Jesse Lingard var med under opvarmningen og på bænken, men kastede op før kampen. Foto: RUSSELL CHEYNE/Ritzau Scanpix
Jesse Lingard var med under opvarmningen og på bænken, men kastede op før kampen. Foto: RUSSELL CHEYNE/Ritzau Scanpix
 

Opgøret sluttede 1-1 og dermed må Manchester United blive på sjettepladsen á point med Tottenham og tre point efter Arsenal. Problemet er, at Tottenham og Arsenal henholdsvis har en og to kampe i hånden.

Kasper Schmeichel og Leicester kom foran 1-0 midt i anden halvleg, da Kelechi Iheanacho skabte panik på Old Trafford med sin scoring, inden Fred udlignede ganske kort efter.

Leicester kom også på 2-1, men James Maddisons scoring blev korrekt annulleret for et frispark på Raphael Varana, da først dommer Andre Marriner havde set episoden igennem på tv-skærmen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+