Her er billederne: United-stjerne består lægetjek hos PSG

Angel Di Maria har nu været til lægetjek hos Paris SG og bliver nu verdens dyreste

Den seneste uge har et skifte fra Manchester United til Paris SG så godt som været på plads for den argentinske offensivspiller Angel di Maria.

Her til aften har Di Maria så været til lægetjek hos PSG, der har valgt at henlægge lægetjekket til Qatar, hvor klubbens ejere kommer fra.

På Twitter florerer nu massevis af billeder, hvor Di Maria er til lægetjek, og ifølge goal.com og også det pågældende hospital har argentineren også bestået lægetjekket.

Dermed skulle der ikke være langt til en snarlig præsentation af spilleren, der så sent som sidste sommer skiftede fra Real Madrid til Manchester United, men altså uden den store succes.

Nedturen for den tidligere Benfica-wing begyndte for alvor i februar, hvor der blev forsøgt indbrud mod hans hjem i en Manchester-forstad.

Sådan så det ud 28. august 2014, da Angel di Maria blev præsenteret i Manchester United - mindre end et år senere har han bestået lægetjekket hos PSG (Foto: AP)
Sådan så det ud 28. august 2014, da Angel di Maria blev præsenteret i Manchester United - mindre end et år senere har han bestået lægetjekket hos PSG (Foto: AP)
 

I stedet flyttede Di Maria og familien så til en lejet lejlighed i Manchester, der er ejet af den tidligere United-spiller Phil Neville.

Længe var Di Maria klar til at give MAnchester United en chance mere, men efter at have spillet Copa America for Argentina valgte han at udeblive fra Uniteds træningslejr i USA, og efter United-nederlaget mod PSG torsdag fortalte PSG-træner Laurent Blant, at begge klubber var tæt på at lande en aftale med argentineren.

Mens englænderne gav omkring 619 millioner kroner for Di Maria i Real Madrid, ventes PSG blot at have givet 447 millioner kroner for en aftale med argentineren.

Med Di Marias salg overtager han titlen som verdens dyreste fodboldspiller - forstået på den måde, at han er den spiller, der samlet er solgt for flest penge - nu 1,4 milliarder kroner. Zlatan Ibrahimovic havde den tidligere rekord med 1,34 milliarder kroner.

Se Di Marias frække lob-scoring for United:

7 kommentarer
Vis kommentarer