Kæmpe transfer: United præsenterer ny angriber

Manchester United har offentliggjort, at de er enige med Everton om købet af Romelu Lukaku

Manchester United er blevet enige med Everton om købet af den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku.

- Manchester United er glade for at kunne fortælle, at der er indgået en aftale med Everton omkring transferen med Romelu Lukaku. Transferen mangler kun lægetjek og personlige vilkår. En yderligere udmelding vil komme senere, lyder det på klubbens hjemmeside.

united lukaku

Så sent som torsdag kunne BBC melde, at United og Everton var ved at være enige om et beløb på 625 millioner kroner for den 24-årige belgier med fortid i Chelsea.

I United kommer Lukaku til at afløse Zlatan Ibrahimovic, der med sin alvorlige skade kun fik en enkelt sæson i klubben. Lukaku kommer nok også til at afløse Wayne Rooney. Tidligere på dagen forlød det, at Wayne Rooney er fortid i United, og han skulle være klar for en ny klub.

Lukaku scorede i sidste sæson 25 mål for Everton og blev nummer to på topscorerlisten i Premier League kun overgået af Tottenhams Harry Kane. Lukaku har tidligere spillet for Chelsea, hvor han havde José Mourinho som manager. Dengang kunne Mourinho ikke rigtigt bruge Lukaku og sendte ham på leje i Everton, der siden købte ham. Nu genforenes de to i United.

ESPN kunne tidligt lørdag morgen fortælle, at Lukaku muligvis ville blive præsenteret allerede ved frokosttid lørdag, og nu har United altså meldt ud, at man er enige med Everton om købet.

62497162.jpg

Sent fredag aften forlød det ellers, at Chelsea havde matchet Uniteds bud på 625 millioner kroner og derfor i sidste øjeblik kunne sikre sig angriberen, som man egentlig hele sommeren havde forventet, at de ville gøre det. Chelsea ville angiveligt ikke give agenten Mino Raiola samme bonus, som United var villige til, og så var sagen klar. Skysports melder, at Chelseas følelse var, at agenten ville have Lukaku til United, mens spilleren selv foretrak Chelsea.

Nu blev det Manchester United, og de mangler i den grad mål. Sidste sæson scorede man blot 54 gange, hvilket var lavest blandt holdene i top-syv.

Lukaku er allerede i Los Angeles, hvor han har trænet med United-spilleren Paul Pogba, og det forventes, at Lukaku efter sit lægetjek slutter sig til Uniteds træningslejr i det amerikanske.

Med købet af Romelu Lukaku må det forventes, at United trækker sig helt i kampen om at få Real Madrid-reserven Alvaro Morata til klubben. Med mindre, at United altså køber begge to, hvis både Zlatan og Rooney skal erstattes med stjerner.

10.8268660ac.jpg

Lukaku var hurtig til at sige, at Everton ikke var en mulighed:

VM: Historien om det belgiske mirakel

Jan Mølby: Derfor er Lukaku en komplet angriber

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.