Krisen kradser: Statistikken Solskjær ikke vil se

Ole Gunnar Solskjær har som permanent Manchester United-manager stadig ikke vundet på udebane i Premier League

Hvor lang snor har Ole Gunnar Solskjær? Ekstra Bladets Stefan Christensen forklarer, hvorfor tålmodigheden med Uniteds norske manager måske er lidt større end den normalt ville være.

Det startede så godt. Så lovende og forventningsfuldt.

23-4 lød målscoren efter de ni første udekampe med Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United.

Men så blev han i marts i år ansat på en permanent kontrakt frem til sommeren 2022. Og så gik det for alvor galt på udebane.

For siden den fastansættelse har Manchester United slet ikke vundet en udekamp i Premier League - og først torsdag aften lykkedes det på den europæiske scene.

6-19 er målforskellen i de seneste 11 udekampe for Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær med sin største stjerne, Paul Pogba, der for tiden er skadet. Det bekymrer nordmanden, at Manchester United har meget svært ved at vinde på udebane. Foto: Jason Cairnduff, Ritzau Scanpix.
Ole Gunnar Solskjær med sin største stjerne, Paul Pogba, der for tiden er skadet. Det bekymrer nordmanden, at Manchester United har meget svært ved at vinde på udebane. Foto: Jason Cairnduff, Ritzau Scanpix.
 

- Det er et problem vi er nødt til at håndtere og løse så hurtigt som muligt. Nu har vi fire udekampe foran os, så forhåbentligt kan den statistik ændres, lød det fra Ole Gunnar Solskjær til VG forud for torsdagens Europa League kamp mod Partizan Beograd, der altså blev besejret 1-0.

Siden venter udekampe mod Norwich, Chelsea og Bournemouth de kommende ti dage. Opgøret mod Chelsea er dog i pokalturneringen, Carabao Cup.

I denne sæson har Manchester United spillet tre uafgjorte, tabt to udekampe og vundet en enkelt.

Divock Origi blev ufrivilligt hovedperson i en sag om et banner hos Liverpools medrejsende fans. Foto: Yorick Jansens/Ritzau Scanpix Liverpool Liverpool raser mod fans efter penisbanner: - Helt uacceptabelt

Butt i problemer i Manchester. Foto: Ritzau Scanpix Premier League United-legende i retten: Tiltalt for at banke konen

  Harry Kane er en kæmpe stjerne i engelsk fodbold og blandt verdens bedste angribere. Mon han overhovedet kan lokkes væk fra Tottenham - og til United af alle klubber? Foto: David Klein/Reuters Premier League Får alle til at grine efter hektisk debat: Så hent dog Kane!

1 kommentar
Vis kommentarer