Lang næse til Real Madrid: De Gea forlænger i United

Så kom der endelig en afslutning på den store transfer-saga om David De Gea. Den spanske målmand har skrevet under på en ny fire-årig kontrakt med Manchester United

David de Gea har forlænget sin aftale med Manhester United. (Foto: PA Photos)
David de Gea har forlænget sin aftale med Manhester United. (Foto: PA Photos)

Det seneste døgn har flere engelske og spanske aviser berettet om, at David De Gea var meget tæt på at skrive under på en forlængelse med sin nuværende klub Manchester United.

En overraskende udvikling, da De Gea hele sommeren har været rygtet til den spanske storklub Real Madrid.

Det skifte faldt dog til jorden i de sidste sekunder på transfervinduets sidste dag, og nu viser det sig, at medierne har haft ret i De Geas nye ønske om at forlænge sit ophold i det engleske.

Se også: Slutter transfersagaen her: United giver De Gea kæmpekontrakt

Manchester United meddeler nemlig på deres hjemmeside, at den 24-årige målmand har forlænget sin nuværende kontrakt, der ellers udløber i juni 2016, med yderligere fire sæsoner - og med option på et år mere.

- Jeg er overlykkelig for at starte et nyt kapitel i min United-karriere. Jeg har altid nydt at spille med disse fantastiske spillere foran et fantastisk publikum. United er en speciel klub, og Old Trafford er det ideelle sted for mig at udvikle mig og min karriere, siger De Gea til Uniteds hjemmeside og tilføjer:

- Jeg ser frem til at lægge en svær sommer bag mig og i stedet at koncentrere mig for at blive bedre og hjælpe mine holdkammerater, så vi kan blive succesfulde, siger han.

David De Gea har endnu ikke spillet en kamp for United i denne sæson, da klubbens manager, Louis van Gaal, valgte at droppe den spanske landsholdsmålmand på grund af hele transfer-postyret, som van Gaal mente, forstyrrede De Gea og resten af holdet.

Se også: De Gea tvinges til at underskrive ny United-kontrakt

Derfor er den hollandske træner sikkert meget glad for, at spanierens fremtid er på plads - og at den er i Manchester.

- Jeg er meget glad for, at David har forlænget. Han er en af de bedste målmænd i verden. Jeg er meget tilfreds med, at han bliver en del af vores hold mange år fremover. David havde en meget vigtig rolle i sidste sæson, og han har været klubbens bedste spiller de sidste to år, siger Van Gaal og forsætter:

- Han er en populær spiller, der er meget villig til at lære og forbedre sit spil. En ung målmand, der har mange gode år i fremtiden, siger han.

Ifølge spanske og engelske medier vil De Gea tjene små 67 millioner kroner årligt med den nye forlængelse.

Se også: Real Madrid om fadæse: Det var Uniteds skyld

Se også: Nu svarer United igen: I var selv ude om det, Real

36 kommentarer
Vis kommentarer