Martials agent sviner Wenger for dårlig scouting

Arsene Wenger bliver beskyldt for at scoute dårligt, efter han troede, Anthony Martial var bedst som kantspiller

Martial har været genial, siden han blev hentet i Monaco. (Foto: AP)
Martial har været genial, siden han blev hentet i Monaco. (Foto: AP)

Manchester Uniteds nyindkøbte angriber, Anthony Martial, har en agent, som ikke er bange for at lange svinere ud.

Modtageren af svineren er Arsenals manager Arsene Wenger, fordi han ikke troede på Martials kvaliteter som angriber.

Efter Manchester United offentliggjorde købet af Martial, udtalte Wenger, at han allerede kendte alt til Martial, fordi han havde scoutet ham i en ung alder. Men den franske manager troede, at Martial ville være bedre på kanten. Og her var Arsenal i forvejen godt besat.

Siden da har 19-årige Anthony Martial fået en drømmestart i United, hvor han har scoret fire mål i sine første fire kampe

.

Et astronomisk prisskilt gjorde, at forventningerne til franskmanden var kolossale - men han har levet op til det hele. (Foto: AP)
Et astronomisk prisskilt gjorde, at forventningerne til franskmanden var kolossale - men han har levet op til det hele. (Foto: AP)

Derfor kunne teenagerens agent, Philippe Lamboley, ikke lade være med at sende en stikpille af sted til Arsenals manager.

- Anthony er en sand angriber, som kan trække sit læs. Jeg er overrasket af analysen af Wenger, som åbenbart har fulgt ham, siden han var ung. Men jeg kan også bare konstatere, at i fodbold er der dem, som følger spillere, og dem som køber spillere, siger Philippe Lamboley ifølge Sky Sports til radiostationen RMC.

Den flotte start i Manchester United har desuden fået David Beckham til at rose Antohny Martial, som han mener er alle pengene værd.

- Lige nu lever han i den grad op til det prisskilt, som er på ham. Jeg håber, han fortsætter sin stime, da jeg som United-fan ønsker at se ham score flere mål og få succes, siger David Beckham til Sky Sports.

Manchester United har i første omgang betalt 360 millioner kroner for Martial. Beløbet kan dog stige til 580 millioner kroner, da det afhænger af, hvor godt han gør det.

Se også: Ekspert om Martial: Ligner den nye Ronaldo

7 kommentarer
Vis kommentarer