Mourinho: Europa League-triumf kan gøre sæsonen perfekt

En Europa League-sejr og den medfølgende Champions League-kvalifikation vil gøre Uniteds sæson komplet

TV: Manchester United sikrede en sikker 2-0-sejr over Chelsea i weekenden. Se alle højdepunkterne fra bragte på Old Trafford her

20. apr 21:05 Manchester United - RSC Anderlecht

Europa LeagueStadion: Old Trafford, England Dommer: Alberto Undiano Mallenco
Manchester United
2 3
1 2
Slut
RSC Anderlecht

Den engelske storklub Manchester United skal torsdag aften på Old Trafford forsøge at forvandle 1-1 fra udekampen mod belgiske Anderlecht til en semifinalebillet i Europa League.

Af en klub på Uniteds størrelse regnes lillebror-turneringen traditionelt ikke for meget, men manager José Mourinho mener, at en triumf i Europa League kan gøre sæsonen perfekt.

Det medfører nemlig en plads i Champions League i næste sæson.

- Det vil være perfekt at slutte sæsonen med at vinde Europa League, en perfekt finale for Manchester United.

- Det har været en svær sæson med mange kampe, mens vi har prøvet at opbygge et hold og skabe den rigtige mentalitet, siger José Mourinho ifølge Reuters.

Zlatan Ibrahimovic kan se frem til at spille på hjemmebane i Europa League-finalen, som spilles i Stockholm. Foto: All Over Press
Zlatan Ibrahimovic kan se frem til at spille på hjemmebane i Europa League-finalen, som spilles i Stockholm. Foto: All Over Press

Det er portugiserens første sæson i Manchester United, og med syv kampe tilbage af Premier League ligger Manchester United nummer fem. Tidligere i år vandt klubben den engelske Liga Cup.

Også den svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic er i gang med sin første - og måske sidste - sæson for Manchester United.

I en eventuel Europa League-finalen vil Ibrahimovic have "hjemmebanefordel", da kampen spilles på Friends Arena i Stockholm.

- For Zlatan ville det være fantastisk med en finale i Stockholm - i hans eget land. Det ville være smukt, siger Mourinho.

Europa League-kampen mellem Manchester United og Anderlecht begynder klokken 21.05.

Se også: Kontroversielt United-mål sætter Chelsea under pres i guldkampen

Se også: Mourinho sviner sine angribere efter skuffelse: Hvis jeg var forsvarer...

Se også: United-legende har fået ny nyre

Lige nu ligger Manchester City lunt i svinget til mere Champions League-fodbold næste sæson - men Arsenal, Manchester United og Liverpool er også med i kampen om en top-4 placering. Foto: All Over Press Sport og Spil Stor analyse af Premier League: Disse hold når drømmeland – Champions League

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen