Mourinho hænger stjerne ud efter chok-nederlag

José Mourinho sviner sin venstre back Luke Shaw til efter Manchester Uniteds bemækrelsesværdige 3-1-nederlag til miniputterne Watford i weekenden

Mourinho er ikke bleg for at kritisere. Han har da også allerede brokket sig over dommere og modspillere i sin spæde United-tid. Men nu beklager han sig minsandten også ganske åbent over sine egne. I hvert fald én af dem.

Den åbenmundede portugiser saver nemlig venstre backen Luke Shaw midt over i medierne efter chok-nederlaget på 3-1 til upåagtede Watford i weekenden.

Det sker, fordi Mourinho mener, at Shaw på egen hånd var direkte skyld i Watfords scoring til 2-1 i det 83. minut. Og det skal den unge back da høre for.

'Imod vores plan'
- Ved 1-1 troede alle, at vi ville vinde kampen, fordi vi viste fuldstændig kontrol, intensitet og kreativitet. Kampen skulle vindes og aldrig tabes, siger Mourinho ifølge The Sun, inden han hugger direkte til Shaw.

- Deres andet mål er en fejl, som går imod vores plan og imod det, vi har trænet på, fordi vores intention var at presse deres wingbacker og ikke lade dem komme frem. Amrabat modtager bolden, og vores venstre back er 25 meter fra ham i stedet for fem meter, siger Mourinho og uddyber sin kritik af Shaw:

- Men selv fra 25 meter, er du nødt til at gå frem og presse. Men nej, vi venter, siger en skuffet Mourinho, som tydelig vis hænger Shaw til tørre.

Se alle kasserne, da Watford bankede United:

- Dette var et taktisk, men også et attitude-problem. Det er noget, der ikke bliver perfekt i løbet af et par uger. Så vi er nødt til at forbedre det, uden tvivl, siger Mourinho, som umiddelbart efter 2-1-scoringen pillede Shaw af banen.

Den sorte liste
Ifølge engelske The Times rendte Shaw rundt med en skade allerede inden 2-1-scoringen. Men Mourinho var enten ikke vidende om den, eller også var han bare ikke klar til at skifte den 21-årige englænder ud.

Efter Shaws bommert skriver spanske Marca, at englænderen meget vel kan blive den næste, som Mourinho føjer til sin 'sorte liste'. En liste, der blandt andet tidligere har talt navne som Iker Casillas, Mario Balotelli, Pepe, Juan Mata og Kevin De Bruyne.

Fælles for dem alle er, at de ikke rigtig vendte tilbage til startopstillingen, da portugiseren først havde sendt dem ud.

Her flækker Zlatan af grin midt under kampen mod Watford:

Agent: Fire klubber jagtede Eriksen

Først Eriksen: Tottenham forlænger med endnu en stjernespiller

Se det her: Langsom gengivelse viser grum skade

 

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.