Annonce:
Annonce:

Mourinho 'roser' Citys skalle-offer: Meget smart!

Sergio 'Kun' Agüero var ifølge Manchester United-manageren smart, da Marouane Fellaini stak hovedet frem og nikkede ham en skalle i et intenst, men målløst Manchester-derby

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Marouane Fellaini er en omvandrende advarsel på en fodboldbane, så det kan næppe overraske Manchester United, at det var ham, der kogte over i et intenst Manchester-derby.

Med syv minutter igen af 0-0-opgøret gik klappen totalt ned for den store belgier med den imponerede hårpragt. Først høvlede han Sergio 'Kun' Agüero ned og fik sin næsten obligatoriske advarsel.

Men det fik ham ikke til at tænke sig om. Sekunder senere nedlagde han igen argentineren, og som en olm tyr sprang Agüero op og løb hen mod den noget større Fellaini.

Den provokation ville Manchester United-spilleren ikke finde sig i, og han svarede igen med at nikke City-angriberen en skalle.

Verdens værste skalle var det ikke, men kontakt var der, og efter lige at have præsenteret Fellaini for et gult kort, så havde kortet fra Martin Atkinson en anden farve denne gang: Rødt.

Du kan se Fellainis skalle i klippet over artiklen

Annonce:

Dommer Martin Atkinson viste prompte Maroane Fellaini det røde kort, efter belgieren nikkede Kun Agüero en skalle. Foto: All Over Press
Dommer Martin Atkinson viste prompte Maroane Fellaini det røde kort, efter belgieren nikkede Kun Agüero en skalle. Foto: All Over Press

Det var tredje gang i karrieren, at Marouane Fellaini så rødt i Premier League, men som en lille trøst overlevede United hjemmeholdets pres og slap fra Etihad Stadium med ét point og har fortsat muligheden for at snuppe en Champions League-plads.

Ifølge José Mourinho så mente Fellaini, at han så rødt på grund af sit rygte.

- Jeg har ikke set Fellaini-epsioden på tv, men jeg har talt med Fellaini. Han tror, at han fik rødt kort, fordi han er Fellaini.

- Jeg talte med Martin (Atkinson, red.), og han mente, at det var et rødt kort, sagde José Mourinho til Sky Sports og 'roste' Agüero:

- Det var meget smart af en meget erfaren argentinsk spiller.

José Mourinho havde i store dele af opgøret parkeret bussen på egen halvdel, og især i 2. halvleg var det tydeligt at se, at Manchester United spillede for at beholde det point, de havde.

- Vi ville gerne have angrebet mere og forsøgt at få flere kontraangreb. I 1. halvleg havde vi god kontrol, men i 2. halvleg blev det sværere.

- Vi var nødt til at tage en beslutning om at spille på uafgjort, og vi måtte kæmpe hårdt for at snuppe ét point, sagde en tilfreds José Mourinho efter opgøret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: