Ond og grov spøg evakuerede Old Trafford

Manchester United kamp mod Bournemouth blev aflyst, efter sikkerheds-folk fandt en mistænkelig genstand på Old Trafford. Objektet blev efterfølgemde destrueret ved en kontrolleret sprængning

Manchester Uniteds stadion blev søndag eftermiddag evakueret af sikkerhedsmæssige årsager, da en 'mistænkelig genstand' blev fundet i den nordlige del af stadion.

Klubben bekræftede siden hen dette på deres Twitter-konto og meddelte, at kampen mod AFC Bournemouth, som skulle have været sparket i gang klokken 16 dansk tid, var blevet aflyst.

Siden hen destruerede bombe-eksperter det mistænkelige objekt ved en kontrolleret sprængning. Senere blev der også fundet en telefon-lignende genstand, som var fastgjort til et rør på stadion.

Det bekræftede dansk-norske Martin Eividson over for Ekstra Bladet, der 19.30 stod foran Old Trafford og kom i snak med en sikkerhedsvagt.

- Hun meddelte mig, at der var fundet to telefoner, der var tapet fast til et gasrør på et toilet. Det ville politiet undersøge nærmere, siger den aarhusianske fan, der var på plads i Manchester med en norsk United-supporter klub.

Politiet bekræftede dog siden hen, at bombetruslen var et større fupnummer.

Efter bombe-eksperterne havde undersøgt de to telefoner, kunne de konkludere, at det blot en vellignende bombeattrap. Det oplyser politiet også på Twitter.

Dermed tyder det på, at en eller flere personer har forsøgt at skræmme publikum, sikkerheds-folk og politi ved at efterlade en genstand i den tro, at det var en bombe.

Bombeeksperter, der udførte den kontrollerede eksplosion på Old Trafford, betegner den mistænkelige genstand som noget, der lignede en bombe "utroligt meget". Men det viste sig at være en falsk alarm.

To tribuner blev i første omgang evakueret, mens resten af stadion blev bedt om at blive siddende på deres pladser. Siden hen blev hele stadion dog evakueret uden den store panik.

Kampen er blevet rykket frem til tirsdag næste uge.

Det er anden gang på blot en uge, at Manchester United oplever dramatik op til en Premier League-kamp.

Tirsdag blev holdets udekamp mod West Ham udskudt i 45 minutter, da Uniteds spillerbus blev angrebet med blandt andet flaskekast af hjemmeholdets tilskuere.

Her blev flere ruder knust i bussen og en enkelt politibetjent kom til skade, mens politiet fik bussen i sikkerhed, inden kampen kunne sættes i gang med forsinkelse.

United-fans på vej ud af Old Trafford. (Foto: AP)
United-fans på vej ud af Old Trafford. (Foto: AP)

Ruud van Nistelrooy og de øvrige Manchester United-stjerner var mål for et terrorangreb under lørdagens Premier League-opgør mellem Manchester United og Liverpool. (Foto: AP) Politik Terrorplan mod Manchester United

158 kommentarer
Vis kommentarer