Presset Solskjær: - De lyver

Ole Gunnar Solskjær lader sig ikke slå ud af fyringsrygterne forud for skæbnekampen mod Tottenham onsdag aften

Hvad er det, der ikke fungerer for Manchester United i øjeblikket? Mads Glenn Wehlast udlægger klubbens tre største problemer. Producer: Lasse Brøndal

Det er 33 år siden, at Manchester United sidst var så skidt kørende efter 14 kampe i Premier League, som det er tilfældet nu.

18 point i 14 kampe er naturligvis langt fra tilfredssstillende, og derfor er norske Ole Gunnar Solskjær efterhånden en presset mand i sædet,

Ifølge engelske medier skulle Solskjær selv have fortalt sine spillere, at han bliver fyret, hvis Manchester United både taber til Tottenham onsdag aften og bysbørnene fra Manchester City i weekenden.

Men det er løgn, lød det fra Manchester United-bossen på pressemødet tirsdag.

- Nogle gang griner du, når du læser historier om, hvad jeg skulle have sagt. I det mindste ved jeg, at de kilder, som alle taler om, ikke er kilder. De er opfundet. Åbenlyse løgne, lød det fra Solskjær, der ikke lader sig gå på.

I hvert fald ikke for rullende kameraet.

- Det gør mig ikke mere bekymret. Jeg fokuserer bare på at gøre mit arbejde og gøre det, så godt jeg kan. Jeg ser på den næste kamp og også mere langsigtet. Jeg planlægger ting med bestyrelsen, forklarede Solskjær.

Artiklen fortsætter under billedet..

Mauricio Pochettino har tidligere været et varmt emne i Manchester United. Foto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix
Mauricio Pochettino har tidligere været et varmt emne i Manchester United. Foto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix
 

Engelske medier spekulerer i, at fyringen er rykket tættere på, fordi nogle af Manchester Uniteds tidligere trænermål er blevet fri på markedet.

Både Mauricio Pochettino og Unai Emery er fyret i henholdsvis Tottenham og Arsenal, mens italienske Massimiliano Allegri også er ledig, efter han stoppede i Juventus efter sidste sæson.

Men de mange fyringer - og ledige managere - bekymrer angiveligt heller ikke Ole Gunnar Solskjær.

- Det er den tid på året. Det er aldrig rart at se kollegaer miste deres job. Nu er det tre på meget kort tid, men det gør mig ikke mere bekymret, at det er december, nej, siger Solskjær med henvisning til, at både Pochettino, Emery og senest Watfords Quique Sanchez Flores er blevet sparket ud.

Onsdag aften skal Ole Gunnar Solskjær op mod Manchester Uniteds tidligere manager Jose Mourinho. Han blev fyret i december sidste år og erstattet af nordmanden, inden han selv overtog tøjlerne i Tottenham fra Pochettino for to uger siden.

Ifølge engelske medier skal Ole Gunnar Solskjær ikke gå ud af kampene mod Tottenham og Manchester City med nul point. Foto:  PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix
Ifølge engelske medier skal Ole Gunnar Solskjær ikke gå ud af kampene mod Tottenham og Manchester City med nul point. Foto: PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix
 

José Mourinho vil ikke fortælle pressen, om Christian Eriksen har sagt nej tak til en ny kontrakt. Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix Tottenham 'Jeg stoler på Christian!

Videograb fra Instragram Superligaen Hooligans begår hærværk på FCK-anlæg

Donationen til stadionområdet i Aarhus fra Henrik Lind er på en kvart milliard. Salling Fondene kommer med et tilsvarende beløb. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Milliardæren bag AGF's stadiondrøm startede med Brøndby-aktier

29 kommentarer
Vis kommentarer