Annonce:
Annonce:

Ringe form inden FCM-brag: Se United-managers grumme tal

Nu har Louis van Gaal også fået baghjul af sin udskældte forgænger David Moyes, og hans dyre drenge gør det ynkeligt mod de svageste hold i ligaen, viser statistikken

Louis van Gaal tænker og tænker, men lige meget hjælper det (Foto: AP)
Louis van Gaal tænker og tænker, men lige meget hjælper det (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Hvis FC Midtjylland har brug for gøde selvtilliden før torsdagens møde i Europa League med tidligere så mægtige Manchester United, kan de kigge lidt på denne stak tal om holdets aktuelle formåen.

De fortæller nemlig alt om, hvor skidt det står til med Louis van Gaal og hans bovlamme tropper. Faktisk er hollænderen nu en endnu ringere manager end udskældte David Moyes, som han afløste forrige år.

De seneste 13 ligakampe har således kun givet tre sejre og fem uafgjorte, mens lige så mange altså er tabt, og norske Verdens Gang har regnet sig frem til, at havde Premier League startet den 28. november, så ville mandskabet være bare et point fra nedrykningsstregen og tre point fra rækkens sidsteplads.

Tandløse United tabte FCM-generalprøve

Annonce:

David Moyes havde efter 26 kampe i sæsonen 2013/14 hentet 42 point, og det er faktisk et mere end van Gaal har kunnet skaffe trods sine dyre investeringer i truppen.

Og FC Midtjylland kan måske også hente lidt optimisme i, at United nærmest er ynkeligt præsterende mod de dårligste hold i Premier League.

Mod de seks nederste hold i rækken har klubben kun formået at hente 11 ud af 27 mulige point via fire nederlag, tre sejre og to uafgjorte.

Lørdag gik det igen galt med et nederlag til Sunderland på 1-2, så det er bestemt ikke et hold, der er sprængfyldt med selvtillid, der gæster Herning.

Giv agt, FCM: CL-hungrende van Gaal sætter alt på ét bræt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: