Rygterne går: Dét ville hun være træt af

Zinedine Zidane er et varmt trænernavn i Manchester United, men ifølge en velkendt transferjournalist kan franskmandens kone stå i vejen for et potentielt skifte til Old Trafford

Zidanes kone kan stikke en kæp i hjulet i forhandlingerne mellem franskmanden og Manchester United. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Zidanes kone kan stikke en kæp i hjulet i forhandlingerne mellem franskmanden og Manchester United. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Ole Gunnar Solskjærs trænersæde i Manchester United har længe været beskrevet som et varmt sted at sidde efter længere tid med skuffende resultater.

Det har kickstartet rygterne om, at 'De røde djævle' i øjeblikket leder efter en ny manager, og flere medier - heriblandt spanske Marca - skriver, at den tidligere Real Madrid-boss Zinedine Zidane er på ønskelisten på Old Trafford.

Samtaleemnet har for alvor taget fart, efter den velkendte transferjournalist Duncan Castles via Daily Record har skrevet, at United har gjort fremskridt i forsøget på at overtale franskmanden, ligesom hovedpersonen selv er interesseret i muligheden for blandt andet at træne Cristiano Ronaldo og Rafaël Varane, som han kender fra sin tid i den spanske hovedstad.

Men der er imidlertid opstået en udfordring af privat karakter, som Marca også henviser til.

Duncan Castles skriver, at en nær ven af Veronique Zidane, der er trænerens kone, er bekendt med, at den tidligere landsholdsanførers bedre halvdel ikke har de store tanker om at bo i Manchester.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge den velkendte transferjournalist ønsker hun derimod, at franskmanden holder en længere pause, før han vender tilbage i trænersædet.

Derfor kan Veronique Zidane stikke en kæp i hjulet i forhandlingerne mellem den tidligere Real Madrid-mand og Manchester United.

Zinedine Zidane har været ledig på trænermarkedet siden slutningen af maj, hvor han stoppede som cheftræner hos den spanske gigant.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby