Schmeichel om Mourinho: Et svært valg for United

Den tidligere United-stjerne kalder valget af portugiseren for modigt, og han tror, at han som manager vil tilpasse sig klubbens ønsker om forandring

Hvis Mourinho bliver udpeget, så er alt også klappet af i klubben, mener Peter Schmeichel (Foto: AP)
Hvis Mourinho bliver udpeget, så er alt også klappet af i klubben, mener Peter Schmeichel (Foto: AP)

Den tidligere Manchester United-stjerne, danske Peter Schmeichel, ser nu med fortrøstning på en fremtid med kontroversielle José Mourinho som afløser for Louis van Gaal.

Men han lægger ikke skjul på, at han har næret en vis skepsis overfor det forventede valg af ny manager.

- Mourinho er ikke noget let valg for ledelsen, for var han den rette, så var han blevet valgt tidligere, siger han til Manchester Evening News.

- Han har gjort sig uvenner med en klubdirektør, en præsident, en klublæge. Han har gjort ting, som ikke passer til måden, Manchester United ønsker at drive klub på.

Van Gaal er færdig i United (Foto: AP) Manchesteru Så er han færdig! United sparker van Gaal ud

- Alle disse ting har været oppe at vende, er jeg sikker på. Også hos Sir Alex Ferguson og Sir Bobby Charlton. Havde de ikke nikket ja, så ville det ikke ske. Så bliver det ham, er han et godt valg.

Han tror, at portugiserens lange tilløb til posten har klædt ham på til den. Og det indebærer også, at han må gå på kompromis med sin foretrukne spillestil.

Han har lige sagt au revoir til Paris, og nu ventes Zlatan at sige hello til Manchester (Foto: AP) Manchesteru Zlatan-rygter tager til: På trapperne på Old Trafford

- Han vil være godt forberedt og klar til at gøre arbejdet, men han må vende tilbage til klubbens værdier, som handler om et meget stærkt hold med spændende spillere, som skaber chancer og scorer mål. Alt det har været fraværende.

- Vi taler om en mand, der angiveligt er den største manager i verden, og så er han vel også den, der kan redde Manchester United. Det er en modig beslutning, men den har også ladet vente på sig, siger Peter Schmeichel, der har langet hårdt ud efter van Gaals langsommelige stil.

- Mourinho ved, hvorfor han ikke er blevet spurgt tidligere. Så mon ikke han vil tilpasse sig det, som jobbet virkelig handler om i denne fodboldklub?

Peter Schmeichel har bestemt ikke mange pæne ord til overs for det nuværende Manchester United. (Foto: AP/Cecilie Smetana) Premier League Schmeichel storsviner van Gaal: 'Jeg har kedet mig til døde'

41 kommentarer
Vis kommentarer