Annonce:
Annonce:

Tandløse United tabte FCM-generalprøve

Bundholdet Sunderland var for stor en mundfuld for Manchester United, der rejser til Herning med et 2-1 nederlag i bagagen.

Manchester United-manager Louis van Gaal har nok at tænke over inden turen til Herning i næste uge. Foto: AP
Manchester United-manager Louis van Gaal har nok at tænke over inden turen til Herning i næste uge. Foto: AP
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Jess Thorup og resten af de midtjyske ulve behøver ikke ligge søvnløse over opgøret mod mægtige Manchester United på torsdag i Europa League. United viste skræmmende lidt kreativitet og målfarlighed og måtte lørdag rejse fra Sunderland med et 1-2 nederlag mod et af Premier Leagues bundhold.

Kampen begyndte på den værst tænkelige måde for United, der kom bagud allerede inden kampuret havde rundet tre minutter.

Sunderlands dyre nyindkøb Wahbi Khazri, der er kommet til Nordengland fra franske Bordeaux denne vinter, sparkede et forkølet frisparksindlæg fra venstre. Bolden fik lov at passere venner og fjender, inden den lille runde uberørt hoppede ind bag David de Gea via den fjerne stolpe.

Annonce:

Se Khazris føringskasse her:


Manchester United var heldig med ikke at komme bagud 2-0 efter godt ti minutter, da Jermain Defoe var centimeter fra at udnytte, at Uniteds bagkæde ad flere omgange ikke fik clearet bolden ordentligt fra forsvarszonen.

Som første halvleg skred frem fik de røde djævle ædt sig ind i kampen. Sunderland slækkede på sit presspil, hvilket gav særligt Juan Mata og Anthony Martial mere plads at brillere på. Det gav pote med fem minutter tilbage af første halvleg, da Juan Mata fik plads til at affyre et skud ude foran hjemmeholdets felt.

Se Martials pikante vip til 1-1 her eller øverst i artiklen:

Sunderland-keeper Vito Mannone fik semi-klodset kun slået bolden få centimeter til højre, og der stod Martial belejligt placeret, og franskmanden kunne let men elegant chippe udligningen ind over Mannone.

Annonce:

United formåede ikke at føre momentum med ud fra pauseteen. Sunderland sad ikke på boldbesiddelsen, men hjemmeholdet var farligst i store dele af anden halvleg. Jermain Defoe manglede igen ikke meget fra at prikke et indlæg i nettet, og den tidligere FCK-bomber Dame N'Doye måtte se sin friløber pareret af David de Geas fod.

Van Gaal: De ville have fortalt mig om Mourinho-samtale

Med små ti minutter igen skete det uundgåelige, og den bomstærke centerforsvarer Lamine Koné steg umarkeret op efter et hjørnespark og pandede bundholdet Sunderland på sejrskurs mod det ufarlige United-mandskab.

Med nederlaget må Louis van Gaals tropper stadig spejde langt efter den Champions League-givende fjerdeplads, og den bedste mulighed for CHL-bold i den røde del af Manchester næste sæson må efterhånden siges at gå gennem en sejr i Europa League. Hvis da ikke FC Midtjylland viser sig for stærke.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: