United med godt nyt om Sir Alex

Efter sin hjerneblødning er Alex Ferguson fortsat indlagt, men han behøver ikke længere intensiv behandling

Sir Alex Ferguson er i bedring efter sin hjerneblødning. Arkivfoto: Joel Ryan/Invision/AP
Sir Alex Ferguson er i bedring efter sin hjerneblødning. Arkivfoto: Joel Ryan/Invision/AP

Managerlegenden Alex Ferguson er i klar bedring.

Onsdag meddeler Manchester United på sin hjemmeside, at Ferguson ikke længere har brug for intensiv behandling, efter at han er blevet opereret for en hjerneblødning.

- Sir Alex har ikke længere brug for intensiv behandling, men han vil fortsætte sin genoptræning som indlagt.

- Hans familie har været overvældet af omfanget af støtten og ønsker om god bedring, men familien ønsker fortsat at have privatlivet i fred, da det vil være vitalt i det næste skridt i genoptræningen, skriver Manchester United.

Den 76-årige skotte blev akut opereret for en hjerneblødning lørdag, men allerede mandag var den tidligere Manchester United-manager i stand til at sidde op og tale med familie og venner.

Det skrev avisen Daily Mail.

Alex Ferguson stod i spidsen for United fra 1986 til 2013, og i den periode vandt han 13 engelske mesterskaber og fem FA Cup-titler med klubben.

Han vandt også Liga Cuppen fire gange og Champions League to gange med United.

Forinden var han manager i blandt andre skotske Aberdeen, hvor han også vandt flere mesterskaber og pokaltitler, ligesom at han en enkelt gang vandt en europæisk titel med Aberdeen.

Læs mere om Sir Alex Ferguson herunder:

Alex Ferguson kysser pokalen, da han i maj 2013 har ført Manchester United til endnu et mesterskab. Det blev hans sidste som manager for klubben efter 26 år. Foto: Ritzau Scanpix. Manchesteru Ekspert om Fergusons sygdom: Kan være ekstremt alvorlig

Alex Ferguson på lægterne på Etihad Stadium, da Manchester City mødte United 7. april i år. Foto: AFP Premier League Sir Alex' danske talent: - Jeg fik masser af smæk, men er dybt berørt

Premier League Alex Ferguson ramt af hjerneblødning

3 kommentarer
Vis kommentarer