Upopulær Van Gaal buhet ud under afslutningstale

- Fansene forventer meget, men deres forventninger er alt for høje, surmulede hollænderen, da hans forsøg på at tale til dem efter sidste ligakamp druknede i buh-råb

Havde Louis van Gaal ventet fanstøtte efter sæsonens sidste hjemmekamp, blev han meget klogere (Foto: AP)
Havde Louis van Gaal ventet fanstøtte efter sæsonens sidste hjemmekamp, blev han meget klogere (Foto: AP)

Han forsøgte at tage sæsonens sidste point, da han tog afsked med sæsonen på hjemmebane ved at fremhæve sit brændende ønske om at hente FA Cup’en hjem til Manchester United.

Men Louis van Gaal blev i stedet mødt af buh-råb fra et halvtomt Old Trafford, mens han forsøgte at takke fanskaren for dens støtte i et år, hvor storklubben endnu engang endte uden for de Champions League-givende placeringer.

På den baggrund var 3-1 sejren over Bournemouth en ringe trøst for det titel-vante publikum. Blandt dem så man flere bannere, der forlangte hollænderens afgang.

Om det var det, der havde gødet hans surhed, skal være usagt, men på sit efterfølgende pressemøde mente Louis van Gaal i alt fald, at Uniteds fans har en urealistisk tilgang til resultater.

- Fansene forventer meget, men deres forventninger er alt for høje. Vi er et hold under opbygning, og det sagde jeg også, da jeg startede i klubben. Den melding skal jeg måske gøre tydeligere, sagde han.

Han erkendte dog, at kvalifikation til Champions League altid er et sæsonmål for en klub af Uniteds størrelse.

Hollænderen har brugt 240 millioner pund på sin ’opbygning’, og de fleste eksperter gætter på, at lørdagens pokalfinale på Wembley bliver hans sidste chance for at hente en titel med Manchester United.

United-ledelsen venter formentlig også med at melde noget ud om hans fremtid til efter samme, vigtige kamp. Van Gaal har et år tilbage af sin kontrakt.

Husker du Van Gaals hår-riv? Se tv-klippet her

87 kommentarer
Vis kommentarer