Van Gaal erkender scoringsproblem i Manchester United

Manchester Uniteds målkrise fortsætter, erkender manager Louis van Gaal. Selv straffespark bliver misset på stribe

Louis van Gaal er klar over, at Manchester United har et scoringsproblem. (Foto: All Over Press)
Louis van Gaal er klar over, at Manchester United har et scoringsproblem. (Foto: All Over Press)

Manchester United er i bekneb for en angriber, der kan finde ud af at sparke bolden i mål.

Holdets problem oppe foran blev igen udstillet i onsdag aftens opgør i Liga Cup'en mod Middlesbrough. Holdet fra den næstbedste række sendte United ud af turneringen på straffespark efter 120 minutters spil uden scoringer.

- Det er meget skuffende. Vi er nødt til at løse det her problem og udnytte vores chancer, siger Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, ifølge Manchester Evening News.

- Vi har ikke heldet på vores side, men held skal fremtvinges, tilføjer han til avisen.

Se også: Manchester United skuffer fælt i pokalen

Han havde fravalgt Wayne Rooney i startopstillingen og givet chancen til James Wilson. Men den unge angriber spillede svagt, og i pausen byttede de to plads. Men lige lidt hjalp det. Rooney kom heller ikke på måltavlen.

United skulle have afgjort kampen i den forlængede spilletid, men Anthony Martial og Marouane Fellaini misbrugte fantastiske hovedstødsmuligheder.

- Jeg er tilfreds med nogle af mine spilleres præstation, men jeg er også skuffet over nogle. Det er betingelserne for en manager, siger van Gaal.

Se også: United-stjerne om rygter: Jeg er ikke homoseksuel

Det hele endte med en overraskende sejr til udeholdet efter straffesparkskonkurrence.

Wayne Rooney, Michael Carrick og Ashley Young missede for United, som nu har tabt sine seneste fire straffesparkskonkurrencer.

- Mål er det eneste, der tæller i fodbold. Vi har spillet to 0-0-kampe. Vi kunne ikke score mod Manchester City og nu igen. Det er bekymrende, men jeg ved også, at det nemt kan vende allerede i den næste kamp, siger den hollandske manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer