Annonce:
Annonce:

Zlatan-rygter tager til: På trapperne på Old Trafford

Svenskerens kontrakt med Manchester United bliver offentliggjort indenfor 48 timer, fortæller hollandsk avis, men først skal en portugisisk træner nok præsenteres

Han har lige sagt au revoir til Paris, og nu ventes Zlatan at sige hello til Manchester (Foto: AP)
Han har lige sagt au revoir til Paris, og nu ventes Zlatan at sige hello til Manchester (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Indenfor 48 timer ved vi, om Zlatan Ibrahimovics trækker i Manchester Uniteds klubtrøje, og hvilke funktioner han på sigt skal oppebære hos De Røde Djævle.

Det skriver en række medier om den transferfri stjerne, og svenske Expressen understreger, at angriberen gerne vil have tingene på plads nu, så han kan kigge frem mod EM-slutrunden og sin afskedsrunde i blåt og gult.

Ibrahimovic, som i weekenden scorede sit sæsonmål nummer 50 for PSG, har ikke selv lagt skjul på, at han vader i tilbud, men han har også mere end antydet, at han gerne vil prøve Premier League.

Hollandske Telegraaf mener at vide, at han får en rolle som assistenttræner hos United, når han stiller støvlerne i skabet, og at aftalen offentliggøres indenfor to døgn.

Annonce:

Og engelske Mirror har angiveligt snuset sig frem til en ugeløn på godt tre millioner kroner i en et-årig kontrakt med option på endnu en sæson.

Mandag kunne den store franske sportsavis L'Equipe lægger mere brænde på bålet med oplysningen om, at der har været kontakt mellem parterne i månedsvis.

Zlatan Ibrahimovic har angiveligt stillet to krav til englænderne. Det ene var, at han ikke ville komme, hvis Louis van Gaal blev som træner, og det er allerede opfyldt, mens kravet om at kunne spille Champions League er forpasset.

Europa League vil være en fattig erstatning, men måske kan José Mourinho, der angiveligt er mindst lige så tæt på et United-job overtale sin tidligere spiller i Inter til at finde andre gode grunde til at blive kongen af Old Trafford. 

Sensationel drejning: Bliver Zlatan Mourinhos assistent?

Medier: van Gaal er fyret i Manchester United

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: