Zlatan tangerer sin målrekord: Nu jagter han Messi

Zlatan Ibrahimovic lavede 2. juledag sit klubmål nummer 50 i 2016. Svenskeren er kun én scoring efter Lionel Messi - og har fortsat én scoringsmulighed tilbage i år

Zlatan Ibrahimovic har alderen til old boys-fodbold, men den store svensker er langt færdig.

Manchester United-stjernen er efter sin scoring 2. juledag mod Sunderland oppe på andenpladsen på Premier Leagues topscorerliste og har nu scoret hele 50 gange for sine klubhold i 2016.

De 33 satte han ind for Paris Saint-Germain, de 17 seneste er scoret or Manchester United, og de 50 klubmål er faktisk en tangering af hans eget årsbedste fra 2012.

- Det kunne ikke være bedre, siger Zlatan Ibrahimovic til sin egen app 'Zlatan Unplugged', hvor han også skynder sig at fortælle, at han stadig er hælguden. Armenske Henrikh Mkhitaryan må efter sin fantastisk hælscoring mod Sunderland nøjes med en titel som hælkongen.

Zlatan Ibrahimovic stod for oplægget til den smukke scoring og lagde også op til Blinds mål. Selv er han oppe på 11 mål i de seneste ti kampe og jagter nu sin tidligere holdkammerat Lionel Messi.

I Europas top 5-ligaer er det kun argentineren, der har scoret flere mål end Zlatan. Messi står noteret for 51 fuldtræffere for FC Barcelona, men er gået på juleferie.

Zlatan tweet

Zlatan Ibrahimovic har stadig en kamp mod Middlesbrough nytårsaften, hvor han kan gå forbi Messi.

José Mourinho roste sin svenske angriber efter den overbevisende 3-1-sejr over Sunderland, men han savnede dog én ting fra den svenske målmaskine: Mål!

- Han burde score flere mål. Han havde en chance til at score til 2-0 alene med Pickford, hvor jeg tænkte '2-0 og kampen er afgjort, men nej...'

- Men hans arbejde er utroligt. Jeg så ham tage løbedueller mod Koné og Papy Djilobodji, unge fyre, men han er hurtigere og stærkere end dem. Meget godt, siger José Mourinho til Manchester Uniteds hjemmeside.

Se Zlatans scoring - og de andre Manchester United-mål - mod Sunderland her:

Scorede som en skorpion: Nu hylder hele verden United-stjerne

28 kommentarer
Vis kommentarer