Mandschauvinisten Mourinho fik sin vilje: Lægen skrider

Seks uger efter at José Mourinho kritiserede den kvindelige læge Eva Carneiro, forlader hun klubben

Carneiro lægger efter alt at dømme sag an (Foto: PA)
Carneiro lægger efter alt at dømme sag an (Foto: PA)

Eva Carneiro har gennem mange sæsoner løbet på banen, når Chelsea-spillerne skulle tilses i forbindelse med skader.

Men nu er det endegyldigt slut for den kvindelige læge, der har fået meget opmærksomhed fra fans og medier for sit udseende.

Seks uger efter at være blevet kritiseret voldsomt af manager José Mourinho har hun degraderet valgt at forlade London-klubben.

I sæsonens første Premier League-kamp mod Swansea løb Carneiro på banen for at tilse en skadet Eden Hazard i slutminutterne, men det brød Mourinho sig ikke om.

Se også: Utilfredse Chelsea-fans: Mourinho fjerner kvindelig læge

Chelsea var i forvejen i undertal, og når en spiller modtager behandling, skal vedkommende ud af banen og afvente, at dommeren vinker ham ind igen.

Derfor mente Mourinho, at Carneiro skulle have holdt sig i ro, indtil man vidste, om Hazard ville komme på benene selv.

Mourinho forbød efterfølgende den 42-årige læge at være med på bænken ved kampene, og siden viste hun sig ikke i klubben.

Chelsea bad hende for nylig om at vende tilbage på jobbet, men det har hun nu takket nej til. Hun overvejer ifølge BBC i stedet, hvordan hun skal agere rent juridisk i forhold til klubben.

Se også: TV: Mourinho risikerer lang straf: Undersøger angreb på klublægen

José Mourinho har desuden en anklage om sexistisk og krænkende sprogbrug over for Eva Carneiro hængende over sit hoved. Det er en privatperson, som har anklaget den portugisiske manager.

Den sag kigger det engelske fodboldforbund (FA) nærmere på, og Mourinho kan straffes med op til fem spilledages karantæne, hvis han kendes skyldig i anklagen.

25 kommentarer
Vis kommentarer