Mareridtet forsætter: Liverpool-stjerne opereret

Jordan Henderson pådrog sig en lyskeskade mod Everton. Han er blevet opereret og er ude i den kommende tid

Jordan Henderson er minimum ude indtil efter landskamppausen i marts. Foto: LAURENCE GRIFFITHS/Ritzau Scanpix
Jordan Henderson er minimum ude indtil efter landskamppausen i marts. Foto: LAURENCE GRIFFITHS/Ritzau Scanpix

Liverpool-anfører Jordan Henderson er blevet opereret for en skade i lysken.

Det vides endnu ikke, hvornår englænderen præcis kan vende tilbage, men sikkert er det, at det bliver på den anden side af landskampspausen i slutningen af marts, oplyser Liverpool på sin hjemmeside.

De forsvarende engelske mestre har været hårdt ramt af skader i denne sæson.

Ud over skaden, som Henderson pådrog sig i lokalopgøret mod Everton i sidste uge, er flere forsvarsprofiler ude for resten af sæsonen.

Først røg den hollandske stjerne Virgil van Dijk, og siden blev også Joe Gomez og Joël Matip langtidsskadet.

Dog var der lidt godt nyt på skadesfronten onsdag, hvor portugisiske Diogo Jota vendte tilbage i fuld træning. Offensivspilleren blev skadet i Champions League-kampen mod FC Midtjylland 9. december og har været ukampdygtig siden.

Med 13 kampe igen får Liverpool mere end svært ved at gentage præstationen fra i fjor, hvor holdet vandt sit første engelske mesterskab i 30 år.

Liverpool er på sjettepladsen med 40 point, og der er hele 19 point op til suveræne Manchester City, som har et forspring på ti point til Manchester United og Leicester på de efterfølgende pladser.

Jeffrey Papa Adjei-Broni underkskrev for et år siden et mystisk dokument med agent Mohamed Khayat. Foto: Jeffrey Papa Adjei-Broni Instagram-profil Superligaen FCK-talent underskrev mystisk aftale

Mohamed Daramy har ingen repræsentationsaftale, fremgår det af DBU´s hjemmeside. Hasan Cetinkaya fortæller ellers, at parterne har en aftale. Her ses Daramy med Nudi Ghelam, der er uautoriseret agent og en del af netværket omkring Hasan Cetinkaya. Foto: Nudi Ghelams Instagram Dansk fodbold Stor mystik: Dansk stjerne uden aftale

Ekstra Bladets managerekspert giver sit syn på sagen og deler ud af sine anbefalinger til den kommende runde i managerspillet. Superligaen Eksperten: De har et enestående program