Maskemand med næse for guld

Cesc Fabregas sendte med sent mål QPR helt ned i sumpen - og Chelsea endnu tættere på mesterskabet

Cesc Fabregas scorede et flot mål, da Chelsea kort før tid endelig fik bolden i kassen mod de heroisk fightende QPR-spillere. (Foto: AP)
Cesc Fabregas scorede et flot mål, da Chelsea kort før tid endelig fik bolden i kassen mod de heroisk fightende QPR-spillere. (Foto: AP)

Chelsea fortsætter marchen mod det engelske mesterskab. John Terry og Co. hentede en ganske vist ufortjent sejr på 1-0 på Loftus Road, hvor bundholdet Queens Park Rangers ellers kæmpede heroisk og med tungerne dinglende ud af munden i 95 minutter – men to minutter før den ordinær spilletids udløb lykkedes det langt om længe topholdet at få bolden over stregen.

Inden da var det faktisk hjemmeholdet, der havde de farligste tilbud. Specielt da Matt Phillips kort efter pausen snurrede elegant rundt om sig selv, hamrede til bolden med det ’forkerte’ venstre ben og tvang Thibaut Courtois til en refleks-redning.

Men QPR-keeperen Robert Green blev dagens ’skurk’, da han langt henne i kampen præsterede et afsindigt ringe udkast, som Eden Hazard lynsnart opsnappede. Chelsea-sluggeren trak ud i venstre og fandt indskiftede Oscar, der lagde bolden til rette for den bagfra spurtende Cesc Fabregas, der fandt et tilpas stort hul mellem tre desperat forsvarende QPR-spillere og med en hård inderside sendte sejren til topholdet.

Den spanske maskemand flåede straks næse-beskytteren af i vild jubel, og José Mourinho ude på sidelinjen så også helt tilfreds ud...

Se også: Mourinho: Mit problem er, at jeg bliver bedre og bedre

Dermed topper Chelsea ligaen med et forspring på syv point ned til Arsenal på anden pladsen. Førerhundene fra Chelsea har oven i  købet en kamp i hånden i pole position, og dén kikser José Mourinhos mænd næppe sølle syv runder før slut.

Problembarnet Joey Barton var kampens  profil med en fighter-indsats, der både indeholdt hjerne og hjerte – men det ikke specielt mesterligt spillende mesterhold slog altså kynisk til, da de dyre drenge fik chancen i lokalopgøret mellem de to London-klubber, der blot bor fem kilometer fra hinanden.

Se også: Chelsea må undvære topscorer i fire kampe

I ligaen er afstanden helt anderlededs voldsom. Chelsea kan næsten ikke undgå titlen – Queens Park Rangers kæmper for livet som nummer tredjesidste og kunne virkelig have brugt et ene point, holdet så længe så ud til at score på de slidsomme løjer i London.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere