Maskot møder United-stjerne - hans reaktion er fantastisk

Da Swansea mødte Manchester United søndag eftermiddag, fik walisernes lille maskot sig noget af en oplevelse, da han fik øje på gæsternes stjerne Wayne Rooney

Der var store smil på læberne i Swansea søndag eftermiddag.

Byens Premier League-hold formåede at slå gæsterne fra Manchester United med 2-1 i en tæt og intens kamp, hvor Andre Ayew og Bafetimbi Gomis sørgede for hjemmeholdets scoringer.

En sejr, der sendte waliserne op på fjerdepladsen i Premier League, så der var ikke noget at sige til, hvis der var kæmpe glæde i Swansea blandt tilskuere og spillere.

Men prisen som dagens lykkeligste Swansea-fan må gå til den lille dreng, der var kampens maskot til opgøret.

Se også: Manchester United druknede i 'svanesøen'

Og det var noget helt andet end Swanseas tre point, der fik den lille maskot til at smile over hele hovedet - eller rettere sagt - at tabe kæben over.

Da den lille dreng stod klar i spillertunnellen sammen med Swanseas anfører Ashley Williams og resten af det walisiske hold, da Manchester United lidt efter kom trissende ind med Wayne Rooney i front.

Uniteds super-stjerne lagde ikke mærke til den lille fyr, der stod ved siden af, men han burde nok lige have kigget til højre for sig selv, for den lille maskots ansigtsudtryk var helt fantastisk, da han fik øje på udeholdets anfører.

Det er da heller ikke noget at sige til, at man reagerer med både glæde og forbløfelse, når man endelig møder en af sine store idoler i virkeligheden.

Se den søde klip i videoen øverst i artiklen.

8 kommentarer
Vis kommentarer