Annonce:
Annonce:

Mathias Zanka Jørgensen skifter til Brentford i Premier League

Den danske fodboldspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen skifter til Premier League-klubben Brentford, der har danske Thomas Frank som træner. Det skriver Brentford på sin hjemmeside

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Mathias 'Zanka' Jørgensen har fået sin fodboldfremtid på plads.

Forsvarsspilleren har underskrevet en et-årig kontrakt med Premier League-klubben Brentford med option på yderligere et års forlængelse.

Den danske træner Thomas Frank er begejstret for at hente spilleren, som i en kort periode har været klubløs efter sit brud med den tyrkiske klub Fenerbahçe.

- Vi er glade for, at vi kan styrke truppen med en spiller af topkvalitet. 'Zanka' er bevidst om, hvordan han forsvarer.

- 'Zanka' kommer med en masse erfaring fra forskellige ligaer samt en masse kampe for det danske landshold. Den erfaring og de lederegenskaber er vigtige, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Annonce:

Danskertung trup
Fremadrettet kan 'Zanka' se frem til en sæson med mange danskere på holdkortet. Listen tæller blandt andet landsholds-kollegaerne Christian Nørgaard og Mathias Jensen. Dertil bliver han holdkammerater med Mads Rørslev og Mads Bech i bagkæden.

U-21-landsholdsspilleren Mads Bidstrup er også at finde i Brentfords spillertrup.

En skade hos Mads Bech er en af årsagerne til, at 'Zanka' nu er at finde i London. Thomas Frank fortæller til klubbens hjemmeside, at fraværet af den tidligere Horsens-spiller har efterladt et hul i forsvaret.

Mathias 'Zanka' Jørgensen har i sin karriere spillet i et væld af klubber. Udover FC København, som han har været forbi tre gange, har han spillet i PSV Eindhoven, Huddersfield Town og senest tyrkiske Fenerbahçe. Sidste år var han kort udlejet til Fortuna Düsseldorf.

Indtil nu er det blevet til 35 kampe for landsholdet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Kasper Hjulmand sætter ord på Zankas rolle på landsholdet.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: