Annonce:
Annonce:

Medie: Brentford-bud på Damsgaard accepteret

Premier League-klubben mangler nu kun at blive enige om de personlige vilkår med Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard kan meget vel blive Christian Eriksens erstatning i Brentford. Foto: Jens Dresling
Mikkel Damsgaard kan meget vel blive Christian Eriksens erstatning i Brentford. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

De har allerede Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mads Roerslev og Mads Bech på holdkortet, men nu kan Brentford snart blive en dansker rigere.

Der har i noget tid været rygter om, at EM-helten Mikkel Damsgaard tiltrak sig interesse fra danskerklubben, og nu begynder skiftet for alvor at forme sig.

Ifølge normalt velinformerede Sky Sports har Mikkel Damsgaards italienske klub, Sampdoria, accepteret Brentfords bud på midtbanespilleren, der lyder på knap 150 millioner kroner.

Dermed mangler Brentford og Mikkel Damsgaard kun at forhandle de personlige vilkår på plads, og London-klubben håber på, at det obligatoriske lægetjek kan gennemføres i de kommende dage.

Læs også:

Rejsefeber: Disse landsholdsstjerner skal videre!

Annonce:

Brentfords accepterede bud har dog fået andre Premier League-klubber til at slå øjnene op, så Brentford bliver muligvis ikke Damsgaards eneste mulighed, skriver Sky Sports.

Brentfords danske cheftræner Thomas Frank har ikke lagt skjul på, at han ærgrer sig over Christian Eriksens beslutning om ikke at forlænge med Brentford og i stedet tage til Manchester United.

Den oplagte afløser er naturligvis Mikkel Damsgaard - og hvis han kan gentage kunsten fra EM sidste sommer, hvor han ligeledes gled ind på Eriksens plads, så har Brentford i den grad noget at glæde sig til.

Der var store forventninger til Mikkel Damsgaard i Sampdoria, men en knæskade holdt ham ude af holdet i størstedelen af sidste sæson.

Desuden skal han fremover tage gigtmedicin for at holde sin skade i skak - men det er altså tilsyneladende ikke noget, der skræmmer Thomas Frank.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: