Medie: Eriksen kan få dansk holdkammerat

Ifølge Bild lurer Tottenham på Jannik Vestergaard

Ifølge Bild kan Jannik Vestergaard ende som klubkammerat med Christian Eriksen. (Foto: Lars Poulsen)
Ifølge Bild kan Jannik Vestergaard ende som klubkammerat med Christian Eriksen. (Foto: Lars Poulsen)

Christian Eriksen kan måske se frem til en dansk holdkammerat i Tottenham efter sommerferien.

London-klubben er netop gået på sommerferien efter en fin sæson, der dog sluttede med en dårlig smag i munden, da to nederlag, 1-2 til Southampton og 1-5 til Newcastle, betød, at holdet med en tredjeplads for 21. år i træk slutter efter ærkerivalerne fra Arsenal.

Se også: Flabet Bendtner håner Eriksen og co.

Den sløje sæsonafslutning og ikke mindst udsigten til Champions League-fodbold efter sommerferien har allerede fået manager Mauricio Pochettino til at bekræfte, at klubben jagter forstærkninger og navne som belgiske Michy Batshuayi og franske Samuel Umtiti.

Og ifølge tyske Bild har Pochettino også en dansker i kikkertsigtet.

Det tyske medie skriver således, at Werder Bremens danske landsholdsforsvarer står på listen over mulige emner i Tottenham, hvor Kevin Wimmer er eneste flyvefærdige alternativ til Jan Verthongen og Toby Alderweireld i midterforsvaret.

Se også: Tottenham forlænger med argentinsk succesmanager

23-årige Vestergaard har været et af lyspunkterne i en vanskelig sæson, hvor Werder først reddede livet i sidste spillerunde. Det er ikke første gang, han sættes i forbindelse med et Premier League-skifte, og han har også tidligere været sat i forbindelse med Tottenham.

Bild skriver også, at Tottenham har vist interesse for Augsburgs midtbanespiller Dominik Kohr, så måske fortsætter Pochettino importen fra Bundesligaen efter tidligere at have hentet sydkoreanske Son Heung-Min i Bayer Leverkusen og østrigske Kevin Wimmer i FC Köln.

Se også: Tallene viser: Eriksen giver Messi og Neymar baghjul

Se også: Stak finger i øjet: Lang karantæne rammer Tottenham

Tottenham slutter sæson med pinlig øretæve:

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere