Medie: Klopps højre hånd bliver ny manager i Arsenal

Assistenttræner hos Liverpool, Zeljko Buvac, kan være på vej til Arsenal som erstatning for Arséne Wenger, skriver bosnisk medie

Zeljko Buvac (th) på sin vante plads ved siden af Jürgen Klopp. Foto: Rui Vieira/AP
Zeljko Buvac (th) på sin vante plads ved siden af Jürgen Klopp. Foto: Rui Vieira/AP

Liverpools bosniske assistenttræner, Zeljko Buvac, bliver nævnt som mulig erstatning for Arsene Wenger som cheftræner i Arsenal, når franskmanden træder tilbage i slutningen af indeværende sæson. 

Det skriver det bosniske medie Pravada BL.

Pravada BL var i øvrigt det første medie, som kunne bringe afsløringen om Klopp og Buvacs skifte fra Dortmund til Liverpool i 2015. 

Mandag meddelte Liverpool, at Buvac har fået orlov i den resterende del af sæsonen af personlige årsager, men det kan altså være, fordi han er på vej imod et skifte til den rødklædte London-klub.

Enden på 17 års samarbejde
Skulle Jürgen Klopps trofaste følgesvend rent faktisk være på vej til Arsenal, vil det det bryde med hele 17 års partnerskab mellem de to - et partnerskab som startede i 2001, da Buvac blev Klopps assistenttræner i den tyske klub Mainz.

Siden dengang har den 56-årige Buvac fulgt Klopp i skiftende job. Først i Borussia Dortmund og sidenhen i Liverpool, hvor duoen tiltrådte i 2015.

Rygterne om et nært forestående skifte stammer fra det bosniske medie Pravada BL, som skriver, at Bucav har arrangeret alt med Arsenal, så han kan udfylde Wengers plads, når den 68-årige franskmand forlader posten efter 22 år.

Det bosniske medie peger også på en anden grund til, at Buvac kunne være et varmt navn hos Arsenal.

Klubbens chef for rekruttering, Sven Mislintat, arbejdede nemlig tæt sammen med Buvac i Dortmund, da han og Klopp arbejdede i klubben. 

Mislintat blev forfremmet til chef-talentspejder under Klopp, før han skiftede til Arsenal i slutningen af sidste år.

Liverpool Håbløs timing: Højspændt drama i kulisserne i Liverpool

Den engelske angriber er blevet smidt hjem fra træning. Foto: Frank Augstein/AP Premier League Stort skænderi i PL-klub: Rasende manager smed angriber hjem

Er Arsène Wenger ved at miste grebet om Arsenal? Foto: AP Sport og Spil Mølby: Her er beviset - Wenger har mistet herredømmet

4 kommentarer
Vis kommentarer