Medie: Man City forhandler med Ancelotti

Ifølge Sky Sports Italia har Manchester City indledt forhandlinger med Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, hvis kontrakt ellers først udløber næste sommer.

Den fyringstruede Real-træner sættes i forbindelse med Manchester City. (Foto: AP)
Den fyringstruede Real-træner sættes i forbindelse med Manchester City. (Foto: AP)

Det er under et år, siden Carlo Ancelotti førte Real Madrid frem til klubbens tiende Champions League-titel, og så sent som i november talte parterne om at forlænge samarbejdet. På det seneste er italieneren dog blevet ganske upopulær blandt dele af klubbens fans, efterhånden som holdets form er dykket.

Det kulminerede efter nederlaget til Barcelona i søndags, da rasende fans angreb Ancelottis og to af spillernes biler. Cheftrænerens fremtid synes at være op til debat, og nu får han måske en fornuftig smutvej.

Sky Sports Italia fortæller i hvert fald, at Manchester City skulle have indledt forhandlinger med den 55-årige Ancelotti, der ellers har kontrakt i Madrid til sommeren 2016. Det indikerer samtidig, at de forsvarende engelske mestre er klar til at skille sig af med deres nuværende manager, Manuel Pellegrini.

Går trænerskiftet igennem, bliver det ikke Carlo Ancelottis første opgave i engelsk fodbold. Fra 2009 til 2011 var han således manager i Chelsea, med hvem han vandt Premier League og FA Cuppen i 2010.

Ifølge Sky Sports Italia skulle Manchester Citys helt store motivation bag kontraktsnakken være italienerens succes i europæisk fodbold. Han er således den eneste aktive træner, der har vundet Champions League tre gange.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere