Annonce:
Annonce:

Medie: Mourinho har meldt sin United-ankomst

Ifølge Daily Mail har José Mourinho allerede fortalt flere venner, at han er så godt som sikker på at blive præsenteret som ny manager i Manchester United

José Mourinho har ifølge Daily Mail allerede meldt ud, at han bliver ny manager i Manchester United. (Foto: AP)
José Mourinho har ifølge Daily Mail allerede meldt ud, at han bliver ny manager i Manchester United. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det rivaliserende bånd mellem Manchester United og Manchester City vil muligvis få en ekstra krølle i den kommende sæson,

Realiteterne efter sommerpausen kan således være, at de to hold ledes an af to managere, der tidligere har været voldsomt på kant med hinanden som frontfigurer i henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid.

Allerede nu ligger det fast, at den forhenværende succeshistorie i Catalonien, Pep Guardiola, siger farvel til Bayern München for at tage over i Manchester City, mens det til gengæld er stærkt tvivlsomt, om Louis van Gaal ender med at fortsætte på Old Trafford.

Adskillige medier har således spekuleret i, at José Mouirinho skulle stå klar i kulissen til at tage over for hollænderen, der i denne sæson har skabt megen negativ fokus omkring sin egen person qua akavede aktioner til pressemøder såvel som verbale angreb mod journalister.

Annonce:

Heller ikke præstationerne på banen har været prangende, og Old Trafford har længe fremstået som alt andet end en uindtagelig fæstning. Disse problemer har givetvis også spillet en rolle i forhold til, at den tidligere Real Madrid-manager for længst er bragt i spil til United-jobbet.

Og står det til engelske Daily Mail, har José Mourinho angiveligt allerede bekendtgjort over for flere af sine venner, at han skal stå i spidsen for den røde del af Manchester efter sommerpausen.

De Gea stod til monsterløn i Madrid

Tidligere på sæsonen var der allerede tegn på, at José Mourinho kunne være på vej til Manchester United. (Foto: Gisle Thorsen)
Tidligere på sæsonen var der allerede tegn på, at José Mourinho kunne være på vej til Manchester United. (Foto: Gisle Thorsen)

Ikon peger på Giggs
Det engelske medie lod tidligere i februar at vide, at portugiseren var i færd med at forhandle sine personlige vilkår med United på plads, og nu skulle han altså så have fortalt flere af sine nærmeste, at aftalen er så godt som sikker.

Står det til det tidligere United-ikon Bryan Robson, ville klubben dog gøre klogt i at udvælge en ny manager fra egne rækker frem for at tage den fyrede Chelsea-mand. Det fremgår af et interview i The Sun.

Annonce:

- Ryan kan virkelig være Manchester Uniteds svar på Pep Guardiola. Det er jeg sikker på. Ja, han (Giggs, red.) er en stille fyr, men det bør ikke gøre nogen forskel, siger Robson.

- Han (Giggs, red.) har altid været en stor tænker af spillet. Han har arbejdet hårdt for at nå til det punkt (han er ved i dag, red.). Folk snakker om, at Guardiola er intelligent og har en god fodboldhjerne. Det samme er tilfældet med Ryan, lyder det fra Robson.

Louis van Gaals kontrakt med Manchester United udløber efter planen i sommeren 2017, mens det ligger fast, at Pep Guardiola har indgået aftale med Manchester City om et samarbejde gældende fra sommeren 2016 og tre år frem.

Husker I Mourinhos episke 'interview' efter Chelseas nederlag til  Liverpool tidligere på sæsonen? Se - eller gense - det her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: