Medie: Mourinho vil hente svensker til januar

Ifølge britisk avis har Manchester United indledt forhandlinger med Benfica om svensk landsholdsspiller

Hvis det går, som José Mourinho håber, så får Zlatan Ibrahimovic snart selskab af en landsmand på Old Trafford.

Ifølge den skotske avis Daily Record har englænderne nemlig åbnet forhandlinger med portugisiske Benfica om et køb af forsvareren Victor Lindelöf.

Mourinho slipper med én karantænedag efter flaskespark

Og selv om der altid er gang i transferrygterne omkring Manchester United, så er der formentlig god grund til at tage Daily Records historie alvorligt.

Skribenten er nemlig den britiske journalist Duncan Castles, der ofte har haft særdeles godt styr på sine kilder i 'The Special One's' inderkreds.

Castels 1

Castles skriver, at Lindelöf står øverst på Mourinhos ønskeliste over midterforsvarere, og da klub-bossen Ed Woodward allerede har sanktioneret et januar-indkøb til bagkæden, er der fri bane for endnu en svensker i den røde trøje.

Men englænderne må til lommerne, hvis Lindelöf skal hentes ind i folden.

Benfica sagde allerede i sommer nej til et tilbud på omkring 335 mio. kroner, og Manchester United må angiveligt hoste op med svimlende 447 mio. kroner, hvis Zlatan skal have en klubkammerat, han kan tale svensk med.

22-årige Victor Lindelöf fik for alvor gang i karrieren i 2015 efter, at han allerede i 2011 skiftede fra Västerås til Benfica.

Gennembruddet kom, da Sverige sidste år sensationelt vandt U21-EM.

I første omgang var han slet ikke udtaget. Han kom dog med på afbud, da Emil Krafth meldte afbud med en skade, og det var ham, der sikrede guldet, da han scorede på det sidste spark i straffesparkskonkurrencen mod Portugal i finalen.

Det blev belønnet med en plads på turneringens all star- hold, og i år fik han så debut på det svenske A-landshold, hvor han fik fuld spilletid i gruppespillet under EM i Frankrig.

I Benfica har han været i startopstillingen siden januar, og storklubben fra Lissabon har kun tabt en enkelt kamp med svenskeren i startopstillingen.

Hvis Daily Records oplysninger står til troende, så har Manchester Uniteds scouts også et godt øje til Hoffenheims unge tyske landsholdsspiller Niklas Sule, så det tyder på, at der er forstærkninger på vej til Manchester United-forsvaret, der i øjeblikket må undvære det skadede sommerindkøb Eric Bailly.

Ståle forsvarer Mourinho: Det er regelrytteri

Arrig Mourinho i store problemer: Dårligere end Moyes og van Gaal

Rasende Mourinho bortvist efter bizart vanddunk-spark

United-legender i hård kritik af Zlatan: Han er en lappeløsning

Her losser Mourinho til vandflasken:

7 kommentarer
Vis kommentarer