Annonce:
Annonce:

Medie: Nu bliver Liverpool sat til salg

Liverpools amerikanske ejer prøver ifølge New York Post diskret at sprede ordet om, at klubben er til salg. Dette vel at mærke uden, at ønsket om at sælge meldes offentligt ud

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Liverpool kan være på vej mod at få en ny ejer.

Den nuværende ejer, Fenway Sports Group med John Henry i spidsen, prøver i hvert fald angiveligt at sælge klubben. Det fortæller det amerikanske medie New York Post.

John Henry melder dog intet ud om, at han ønsker at sælge den engelske traditionsklub. Ifølge det amerikanske medie og dets kilder prøver han i stedet at lave et diskret og passivt salg. John Henry har ikke svaret på New York Posts henvendelser, og har derfor hverken be- eller afkræftet salgsrygterne.

Prisen ligger angiveligt på to milliarder dollars, eller cirka 13 milliarder kroner. Fenway Sports Group står derfor til at tjene en god sjat penge, eftersom de købte Liverpool tilbage i 2010 for 'kun' 477 millioner dollars, godt 3 milliarder kroner.

Annonce:

Så sent som i august gik der også rygter om, at et salg af Liverpool kunne være på vej, men dengang benægtede John Henry rygterne. Her stod den arabiske Sheik Khaled Bin Zayed Al Nahayan ellers klar til at købe klubben sammen med en kinesisk partner for cirka 17 milliarder kroner, men det køb faldt angiveligt til jorden.

Spørgsmålet er, om de står klar igen, nu hvor John Henry og Fenway Sports Group efter sigende er blevet parate til at sælge storklubben, der så sent som i maj spillede Champions League-finale, og for øjeblikket er med helt i toppen af Premier League.

Danskere blandt fejlene: Southampton reagerer med fyring

Fodboldverdenen griner ad grotesk straffespark: Hvordan kunne han dømme det

Mourinho slår til igen: Måtte eskorteres ud efter provokerende jubelscene

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: