Medie: Nu er alt på plads!

Ifølge flere medier er Tottenham og Inter blevet enige om en handel, der sender Christian Eriksen til Serie A

Efter mere end et halvt års daglige spekulationer synes den langstrakte saga om Christian Eriksens fremtid omsider at være tæt på en afgørelse.

Torsdag aften skriver den italienske journalist Nicolo Schira således på Twitter, at italienske Inter har accepteret den pris, Tottenham forlanger.

'Done deal! Christian Eriksen til Inter fra Tottenham for 20 mio. euro inklusiv bonusser. Han vil underskrive en kontrakt, der løber til 2024. Lønnen bliver på 10 mio. euro, skriver den italienske journalist, der blandt andet har skrevet for Gazzetta dello Sport.

Aftalen betyder, at Inter i første omgang slipper 18 mio. euro (ca. 135 mio. kroner, red.), mens der kan falde yderligere to mio. euro (ca. 15 mio. kroner, red.) af i bonusser efterfølgende. Andre medier mener at vide, at fordelingen er på 15 mio. euro i første omgang, og yderligere fem mio. i bonus.

Lønnen bliver på godt 75 mio. kroner om året. Og med de særlige italienske skatteregler kan han se frem til en klækkelig lønforhøjelse. Det kan du læse mere om her: Christian Eriksen kan glæde sig over en ny skatteregel i Italien, som han får glæde af som Inter-spiller. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Eriksens smarte træk: Scorer på ny skattelov

Også fcinternews.com skriver, at handelen, som altså endnu ikke er bekræftet officielt fra nogen sider, er så godt som på plads.

De fortæller, at Eriksens agent, Martin Schoots, torsdag aften har siddet i møde med Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, og repræsentanter fra Tottenham på et hotel i Milano, hvor de sidste detaljer er faldet på plads.

Ifølge mediet ventes det, at Christian Eriksen vil være på plads på San Siro i Milano allerede søndag, hvor Inter tager mod Calgiari. Angiveligt venter der så det obligatoriske lægetjek.

Christian Eriksen satte gang i det langstrakte forløb, da han sidste sommer luftede drømmen om nye udfordringer.

- Jeg føler, at jeg er et sted i karrieren, hvor jeg måske gerne vil prøve noget nyt, sagde han dengang og afslørede, at drømmen var et sommerskifte til Real Madrid.

Det skifte blev som bekendt ikke til noget, og siden har danskeren været gennem en meget vanskelig sæson, hvor han sammen med resten af Tottenham-holdet har været endog meget langt fra fordums styrke og endda har måttet finde sig i at blive buhet af klubbens egne fans.

Men nu kan Danmarks største fodboldnavn altså tilsyneladende lægge de svære måneder bag sig og tager hul på næste kapitel i karrieren.

I Inter kan danskeren blive holdkammerat med Ashley Young og Victor Moses, som netop er hentet hos Manchester United og Chelsea.

Christian Eriksen fik den sidste halve time for Tottenham i onsdagens hjemmekamp mod Norwich. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Var det afskedskampen? Topmøde i London

Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Premier League Højst besynderligt: Eriksen igen i kamp

Christian Eriksen dukkede selv op for at lægge pres på Daniel Levy, skriver italiensk journalist. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League Journalist: Eriksen tog Tottenham-boss på sengen

93 kommentarer
Vis kommentarer