Medie: Payet har accepteret Marseille-kontrakt

Ikke meget tyder på, at Dimitri Payet er West Ham-spiller på onsdag, når transfer-deadlinen er overskredet

Dimitri Payet synes på vej mod hjerteklubben Marseille. Foto: AP
Dimitri Payet synes på vej mod hjerteklubben Marseille. Foto: AP

Januars måske længste transfersaga ser ud til at nå sin ende inden deadline natten til onsdag. I hvert fald har Dimitri Payet accepteret Marseilles kontraktudspil. Det skriver Get French Football News i følge The Guardian.

I følge det franske medie har Payet sagt ja til at vende tilbage til klubben, hvorfra West Ham købte ham. Aftalen vil angiveligt løbe indtil sommeren 2021 og indbringe offensivspilleren gode 50 millioner kroner om året.

Den sidste detalje der derfor mangler for at gøre Dimitri Payet til Marseille-spiller er, at de to klubber bliver enige om en pris. London-klubben har vurderet franskmanden til 30 millioner pund - svarende til 260 millioner kroner - og har ikke været villige til at gå på kompromis med den pris. Det seneste Marseille bud har i følge Sky Sports været på 200 millioner, og onsdag berettede selv samme medie om, at Marseille nægter at betale mere end hvad der svarer til 220 millioner kroner for den 29-årige landsholdsspiller.

Skulle handlen ikke falde på plads inden den 31. januar, transfervinduets sidste dag vil klubberne i stedet forsøge at arrangere en lejeaftale for Payet, hvis løn West Ham gerne vil spare, såfremt han ikke vil spille for klubben.

Payet kom til West Ham i 2015, hvor han blev købt for omkrig 110 millioner kroner. Han har siden scoret 15 mål i 60 kampe for klubben, men efter at have informeret klubben om, at han nægter at spille for klubben, har han trænet med West Hams U23-hold.

Dimitri Payet er blevet noget af et problembarn i West Ham. Foto: AP Premier League - 18. jan. 2017 - kl. 20:39 Nu har holdkammeraterne fået nok: Smid ham ud

Dimitri Payet er klar til at 'fake' en skade for at presse sin klub, West Ham. Arkivfoto: Marc Aspland Westham - 14. jan. 2017 - kl. 10:54 Desperat stjerne VIL væk: Nu går han til ekstremerne

Puha - West Ham-træner Slaven Bilic kan næsten ikke overskue situationen. Dimitri Payet ligner en færdig mand i West Ham. Premier League - 12. jan. 2017 - kl. 12:35 Grotesk pressemøde: Stjernen nægter at spille - hør den rystede træners forklaring

Fantastisk klip: Her fortæller West Ham-træner om Payets strejke:

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere