Medie: Tæt på fyring

Ole Gunnar Solskjær kan måske snart være fortid som træner for Manchester United

Solskjær har 'aldrig haft det værre' end efter Liverpool slog United 5-0 på Old Trafford

Det var brutalt, da Manchester United blev slagtet af ærkerivalerne Liverpool FC med 0-5. Og ikke nok med at man tabte til rivalerne, man gjorde det også hjemme på Old Trafford.

Der var tilmed ikke skyggen af tvivl om resultatet. Manchester United var hverken uheldig eller tæt på at få noget med fra opgøret, og dermed peger pilen foruden spillerne også på manageren.

Er Ole Gunnar Solskjær manden, der kan redde Manchester United?

Det er der mange, der ikke mener, han er, og det lader også til, at Manchester Uniteds-ledelse nu gør sig tanker, om han skal være manden, der leder holdet fremadrettet.

For selv om der er blevet købt stjerner for mange millioner, hænger holdet ikke sammen. Der bliver lavet fejl, der er ikke en klar identitet, og Manchester United har intet presspil.

Ifølge Manchester Evening News hænger Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-træner i en tynd tråd. Mediet fortæller, at det lige nu er en seriøs overvejelse at fyre nordmanden inden søndagens kamp mod Tottenham Hotspur.

Og The Guardian kan fortælle, at der allerede mandag aften afholdes møde mellem klubdirektør Richard Arnold og ejer Joel Glazer, hvor det altoverskyggende emne er nordmandens fremtid eller mangel på samme i klubben.

Avisen skriver også, at Antonio Conte, der senest første Inter til det italienske mesterskab, står på spring til at overtage jobbet, hvis det bliver ledigt.

Manchester United har tabt fem af de seneste ni kampe, og man har ikke vundet i de seneste fire Premier League-kampe. Med indkøb af Cristiano Ronaldo, Raphael Varane og Jadon Sancho denne sommer er målet for United-ledelsen klart: Klubben skal kæmpe med om det engelske mesterskab.

Lige nu er klubben blot nummer syv i den bedste engelske række, otte point efter topholdet Chelsea FC.

- Det er min mørkeste dag

Se højdepunkterne fra kampen her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri