Medie: Tottenham lurer på dansk drømmeduo - jagter Delaney

Tottenham lurer på Thomas Delaney, der angiveligt har fået lov at skifte til en større klub efter denne sæson

Eriksen og Kane bankede Everton: Se dansker-kassen og de to andre mål her.

13. sep 20:45 Tottenham - Borussia Dortmund

UEFA Champions LeagueStadion: Wembley Stadium, England Dommer: Gianluca Rocchi
Tottenham
3
1
Slut
Borussia Dortmund

Thomas Delaneys karriere har for alvor taget fart de seneste par år. Det startede i FC København, og midtbanespilleren har fortsat de fornemme takter i Werder Bremen, som han skiftede til i januar. Delaney er sågar også blevet en stor profil på det danske landshold, hvor han senest scorede hattrick mod Armenien.

Thomas Delaney er imidlertid kun 26 år, og der er stadig skridt for ham at tage i karrieren. Det næste kan meget vel blive til Premier League.

Her scorer Delaney mod Hertha Berlin:

Everton har tidligere været meldt interesserede i den danske landsholdsspiller, og nu skriver Bild, at Tottenham også har fået øjnene op for Thomas Delaney. Dermed pønser London-klubben på en dansk midter-akse med Christian Eriksen liggende foran Delaney.

Hvis Bild har ret, kan Delaney dog se frem til særdeles barsk kamp om pladserne på den centrale midtbane, hvor Spurs allerede råder over Mousa Démbéle, Eric Dier, Victor Wanyama, Moussa Sissoko og Harry Winks.

Ifølge Bild ligger det i kortene, at Thomas Delaney får lov at forlade Werder Bremen efter denne sæson, og avisen mener at vide, at Bundesliga-klubben kræver 112 millioner kroner for den danske midtbanespiller. Penge, en klub som Tottenham ikke er bange for at betale, hvis de vurderer, at Delaney kan udgøre en forstærkning.

Burnley FC viste angiveligt interesse for Thomas Delaney i sommerens transfervindue, men det var ikke et tema for den tidligere FCK-spiller.

Kan de engelske klubber nå til tops i Champions League:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen