Medie: United kan få Bale i markant byttehandel

Real Madrid ønsker United-keeperen David De Gea, hvis de skal slippe waliseren

Gareth Bale er fortsat et varmt navn i Manchester United. (Foto: Alberto Saiz/AP)
Gareth Bale er fortsat et varmt navn i Manchester United. (Foto: Alberto Saiz/AP)

Manchester United har aldrig lagt skjul på, hvor meget de begærer den walisiske wing Gareth Bale. 100 millioner pund skulle Manchester-klubben have øremærket til waliseren, som i sommeren 2013 i stedet valgte at skifte Tottenham ud med Real Madrid.

Spanierne kan alligevel vise sig at være til at handle med, skriver The Mirror.

Ifølge den britiske avis stiller Real Madrid krav om Manchester Uniteds førstemålmand David De Gea som del af en markant byttehandel - plus kontanter naturligvis - hvis de skal slippe Gareth Bale til den nordengelske klub.

Real Madrid vandt VM for klubhoild efter en finalesejr over San Lorenzo, der dog ikke føler sig slået på regulær vis. (Foto: AP) Intl. fodbold Tabte finale: Kalder Real Madrid for tøsedrenge

Real Madrid har kig på den 24-årige spanier som afløser i målet for Iker Casillas.

Umiddelbart har Manchester United ingen lyst til at skille sig af med De Gea, som har udviklet sig til en af, hvis ikke Premier Leagues allerbedste keeper.

Efter en svær start i United - med blandt andet sprogproblemer - har David De Gea udmærket sig som en klassekeeper. (Foto: Jon Super/AP)
Efter en svær start i United - med blandt andet sprogproblemer - har David De Gea udmærket sig som en klassekeeper. (Foto: Jon Super/AP)
 

Alligevel kan de blive tvunget til at handle. David De Gea har 18 måneder tilbage af sin kontrakt, og ifølge Mirror er man på Old Trafford ikke sikre på, at den spanske målmand ønsker at forlænge.

Hvis det ikke lykkes at sikre hans underskrift på en ny kontrakt, står de til at miste en af verdens bedste målmænd i sommeren 2016 uden at få så meget som et pund for ham.

Manchester Uniteds gode stime giver Wayne Rooney blod på tanden i forhold til mesterskabet. (Foto: Jon Super/AP) Premier League United-profiler tror på guld

Manchester United har fortsat Anders Lindegaard på kontrakt, men under Louis van Gaal har danskeren endnu ikke været på banen i Premier League.

Storspil som mod Liverpool får Real Madrid til at ønske De Gea:

0 kommentarer
Vis kommentarer