Medie: United på desperat jagt

Carlos Tevez spøger i Manchester United, der godt kunne bruge en rutineret angriber for resten af sæsonen

Carlos Tevez har tidligere med stor succes spillet i Manchester United. Foto: Phil Noble/AP/Ritzau Scanpix
Carlos Tevez har tidligere med stor succes spillet i Manchester United. Foto: Phil Noble/AP/Ritzau Scanpix

Køb adgang til at se Copa del Rey med Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid her

Problemerne tårner sig op i Manchester United. Resultaterne halter, og det samme gør spillet - eksemplificeret ved de to seneste Premier League-kampe mod Liverpool og Burnley, hvor 'The Red Devils' havde det mere end svært.

Ydermere er topscorer Marcus Rashford ude i op til seks uger med et træthedsbrud i ryggen, så den traditionsrige klub har ryggen mod muren.

Derfor ledes med lys og lygte efter en erstatning - men helst bare noget midlertidigt, for der er jo ingen grund til at foretage hasarderede indkøb i en kold januar.

Men hvem skal man gå efter? Italienske Tuttosport mener at vide, at Manchester United kigger efter en gammel kending: Carloz Tevez.

Den argentinske angriber har nemlig den fornødne erfaring fra både Premier League, men også fra Manchester United, hvor han huserede i to sæsoner fra 2007-2009.

Det var i to sæsoner, hvor Manchester United vandt to mesterskaber og Champions League, så han kender om nogen følelsen af succes på Old Trafford.

Tevez er imidlertid røget ud i kulden i Boca Juniors i hjemlandet, hvor han ikke indgår i den nye træner, Miguel Ángel Russos, planer, og han har i sit sidste halvår af kontraktperioden ikke udsigt til spilletid. Så et lejeophold ville formentlig være interessant for ham.

Spørgsmålet er blot, om den aldrende angriber er et godt match? Han var langt fra dagens mand i skysovs, da han i 2009 foretog 'det forbudte skift' til ærkerivalerne fra Manchester City. Og det er også seks og et halvt år siden, at den snart 36-årige angriber var i Premier League sidst.

I denne sæson har Carlos Tevez spillet ti kampe for Boca Juniors og scoret tre mål.

Jannik Vestergaard kan være på vej til Leicester. Foto: Lars Poulsen Premier League Kan blive holdkammerat med Schmeichel

Jude Bellingham har imponeret alt og alle. Til Birminghams første kamp i sæsonens Carabao Cup blev han yngste spiller nogensinde for klubben. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Vil smide 265 millioner efter 16-årig

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tabte 2-0 på Old Trafford. Til Burnley. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau SCanpix Premier League United-legenden rystet: Uhørt og pinligt

- Jeg sætter aldrig mig selv foran holdet. Jeg sætter altid holdet og klubben foran alt andet, siger Ole Gunnar Solskjær. Foto: Carl Recine / Ritzau Scanpix. Premier League Solskjær afviser skyld i stjernes skade

49 kommentarer
Vis kommentarer