Medie: Vil gøre Eriksen til verdens dyreste

Ifølge spansk avis forlanger Tottenham mere end 1,8 mia. kroner for den danske stjerne

Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er noget af en regnemaskine, skriverkarlene på den spanske sportsavis Marca har haft fingrene i, inden de sendte den seneste rygtehistorie om Christian Eriksen udover rampen.

Madrid-avisen har ad flere omgange kørt den danske Tottenham-stjerne i stilling som afløser for den aldrende Luka Modric. En manøvre, der ser stadig mere realistisk ud i takt med, at Eriksens kontrakt nærmer sig udløbet i sommeren 2020.

Men selv om han kun vil have 12 måneder tilbage af sin kontrakt, når sæsonen slutter i Premier League, vil Tottenham ikke slippe sin playmaker uden sværdslag.

Og ifølge Marca vil den notorisk besværlige Spurs-bestyrelsesformand, Daniel Levy, stadig kræve et astronomisk beløb i sommeren 2019.

Avisen mener at vide, at Levy skal have prissat Christian Eriksen til svimlende 250 mio. euro - mere end 1.8 mia. kroner, hvilket ville gøre ham til verdens dyreste spiller på et tidspunkt, hvor han blot har et år tilbage af kontrakten.

Det beløb virker ærlig talt grebet ud af luften. Ikke mindst, fordi Marca også kredser om den 'kroniske' skade, der skabte stor kommunikations-forvirring i forbindelse med den forrige landsholdssamling.

Den giver angiveligt Real Madrid betænkeligheder, men altså ikke mere end, at Eriksen stadig er et varmt navn i den spanske hovedstad.

Man kan da heller ikke afvise, at Christian Eriksen ligesom Luka Modric og Gareth Bale skifter Tottenhams hvide trøje ud med Real Madrids ditto.

Men det bliver med garanti ikke som verdens dyreste fodboldspiller.

Stort medie: FC Barcelona forhører sig om dansk landsholdsstjerne

Et af de vigtigste mål i karrieren: Exceptionelle Eriksen storhyldet

Pragtmål af Eriksen: Tottenham lever i CL

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind