Mega-forvirring om stjerne-angriber: Han skifter - nej han gør ej!

Celtic har angiveligt ikke accepteret et bud på Moussa Dembele fra Brighton, som Sky Sports ellers hævder

Foto. AP
Foto. AP

Sky Sports hævdede tidligere i dag, at Celtic havde accepteret et bud fra Brighton på 18 millioner pund for den franske angriber, Moussa Dembélé. Det har dog ingen sandhed over sig ifølge the Scottish Sun. Og nu har Sky Sports fjernet nyheden.

Det skotske medie erfarer, at Premier League-oprykkerne, der kun har lavet 15 mål i 19 ligakampe, ikke har budt på den 21-årige Celtic-stjerne. Endvidere lyder meldingerne fra den skotske storklub på, at rygtet fra Sky Sports er nonsens.

Foto: AP
Foto: AP
 

Tidligere på måneden udtrykte Brightons manager, Chris Hughton, at han synes godt om franskmanden kvaliteter, om end han ikke ville bekræfte, at angriberen var et stort transferemne.

- Han er en rigtig god spiller, og han har haft en rigtig god sæson. Han er én ud af omkring hundrede navne, som du kunne nævne, men han er ikke vores spiller, lød det fra Hughton ifølge the Scottish Sun.

Dembélé har været eftertragtet blandt flere af de største Premier League-klubber i løbet af de seneste transfervinduer. Celtic kan dog glæde sig over, at de har kontrakt med ham frem til 2020.

Se også: Fodbold-stjerne blanket af: Sover på gulvet og tæt på selvmord

5 kommentarer
Vis kommentarer