Meldes enige i nat: Drømmeskifte på plads

Arsenal og Dortmund er enige om en pris på 469 millioner kroner for super-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang

- Arsenal er kommet med flere bud foreløbig, og de er alle blevet afvist. Enten bliver vores krav opfyldt, og så kan der komme en handel, eller også bliver de ikke opfyldt, og så vil Aubameyang spille i Dortmund frem til sommer.

Sådan lød det fra Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc i sidste uge, og nu ser Dortmund ud til at have fået deres krav opfyldt.

I hvert kom det i nat frem, at det anerkendte tyske fodboldmagasin i deres mandagsudgave skriver, at Dortmund og Arsenal er enige omkring prisen på et skifte for den lynhurtige angriber Pierre-Emerick Aubameyang.

- Ifølge Kickers informationer skulle klubberne have opnået forståelse om et beløb på 63 millioner euro (469 millioner kroner), lyder det i avisen.

aubameyang

aubameyang kicker

AP_17329549850091.jpg

Dortmund-direktør bekræfter: Engelsk storklub har budt på stjernen

Arsenal på angrebsrov: Bekræfter bud på super-bomber

Dermed lykkes det efter adskillige års kamp endelige for Arsenal og Arsene Wenger at hente den verdensklasseangriber, de har sukket efter.

Aubameyang fra Gabon kom til Dortmund i 2013 fra St. Etienne for en pris på 97 millioner kroner og har siden lavet imponerende 141 mål kampe for de gulblusede tyskere.

Ifølge Kicker mangler endnu de sidste detaljer i handlen, men prisen skulle altså ligge fast, efter Arsenal tidligere har budt 50 millioner euro - svarende til 372 millioner kroner. Også engelske Skysports meldte i løbet af natten til mandag, at skiftet var meget tæt på.

aubameyang close sky

Tidligere har det været fremme, at Arsenal og Aubameyang allerede var enige om en personlig aftale gældende frem til 2020/2021.

I sidste uge bekræftede Arsenal-manager Arsene Wenger, at 28-årige Aubameyang var en af ønskespillerne.

- Man ved aldrig, hvor tæt på man er. Han er en af mange muligheder, men vi har også andre planer. Den endelige beslutning er ikke truffet. Det er ikke sådan, at vi et tæt på en handel omkring Aubameyang eller andre, lød det dengang.

Nu ser Arsenal ud til at være kommet meget tættere...

Her spår eksperterne, hvad der sker på transfermarkedet:

Lynhurtig stjerne udeblev: Kostede både spilletid og bøde

Hovedrengøring i Arsenal: Ti mand kan forsvinde

Spørgsmålet er nu, hvem der fremover skal score målene for Dortmund, og her har Arsenals Olivier Giroud været nævnt som en kandidat, men han vil ifølge pressemeldinger hellere blive i London enten rykke til Ruhr-distriktet, så her menes Chelsea at være interesserede.

Spørgsmålet er så, om franskmanden som mangeårig Arsenal-angriber kan få sig selv til at skifte til by-rivalerne, der dog mangler et bedre alternativ til Alvaro Morata.

FC Kölns 29-årige angriber Anthony Modeste menes at være Dortmunds hovedfokus nu, og når tyskerne har en afløser for Aubameyang klar, så menes skiftet til Arsenal at blive officielt.