Mere kaos i Tottenham: Nægter at lade sig sælge

Det har været en turbulent sæson i Tottenham. Nu giver Danny Rose ledelsen grund til flere panderynker

Tottenham har haft et hårdt efterår - blandt andet blev de i oktiber ydmyget i et 2-7-nederlag til Bayern München. Video: Discovery Networks Danmark.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Med udsigten til at skulle give stjerner som danske Christian Eriksen og de belgiske forsvarskrumtapper Jan Vertonghen og Toby Alderweireld gratis væk efter sæsonens udløb, kan Tottenhams ledelse ikke mistænkes for at prøve at skaffe lidt penge i kassen på anden vis.

Men forsøget på i sommerens transfervindue at profitere på et Danny Rose-exit er dog ikke faldet i god jord hos den 29-årige venstre back. Rose, som har været tilknyttet klubben siden 2007, nægter at lade sig sælge.

- Jeg kan fortælle jer nu: Det sker ikke. Folkene oppe på øverste etage prøvede at gøre, hvad de prøvede at gøre i sommer. Og der var ingen bud. Det var latterligt. Jeg skal ingen steder, før min kontrakt er fuldendt, fastslår den stædige brite til et pressemøde med det engelske landshold tirsdag, hvor han egentlig var blevet spurgt ind til sin form.

Danny Rose og Christian Eriksen med skuffelsen malet i ansigtet efter sidste sæsons finalenederlag i Champions League. Siden den kamp har begge spillere været skygger af sig selv på banen, og Tottenham ser nu heller ikke ud til at kunne tjene penge på dem. Foto: Ritzau Scanpix
Danny Rose og Christian Eriksen med skuffelsen malet i ansigtet efter sidste sæsons finalenederlag i Champions League. Siden den kamp har begge spillere været skygger af sig selv på banen, og Tottenham ser nu heller ikke ud til at kunne tjene penge på dem. Foto: Ritzau Scanpix
 

Lavet mange fejl
Formen, medgiver han da også, kunne have set bedre ud. Luften er gået ud af Tottenhams ballon, og præstationerne har været svingende for at sige det mildt i løbet af efteråret. Rose har ikke just været et lysende fyrtårn midt i det spilmæssige rod.

- Der er ingen magisk formel. Jeg har personligt lavet ikke så få fejl i den her sæson, og jeg ved det, fordi træneren har hevet fat i mig en del gange for at få analyseret tingene, fortæller Danny Rose på samme pressemøde tirsdag forud for Englands kamp mod Montenegro.

Om det gælder landsholdet eller arbejdsgiveren i den engelske hovedstad, udtrykker han dog stor taknemmelighed og tiltro til begge steders trænere.

- Jeg er meget heldig, fordi jeg har det forhold (med Mauricio Pochettino, red.) som jeg har. Med Gareth kan jeg sige det samme. Jeg føler, jeg har et godt forhold til begge managere. De ved, jeg måske ikke altid spiller godt, men at de kan stole på, at jeg altid giver 100 procent i de kampe, jeg spiller, siger Rose.

Han uddyber da også, at så længe Tottenhams manager har brug for ham og kalder ham ind for at snakke om næste kamp, så bliver han. Uanset hvad ledelsen ønsker.

Dermed udelukker han Tottenhams mulighed for at tjene penge på ham. Landsholdsbacken var ellers blevet udeladt af Tottenhams pre-season træningstur til Asien i juli. Her var forklaringen, at han skulle efterforske muligheden for et skifte.

Danny Rose i aktion mod West Ham i december 2016 på gamle White Hart Lane. Foto: AP
Danny Rose i aktion mod West Ham i december 2016 på gamle White Hart Lane. Foto: AP

Ondt værre for Eriksen: Saves over i engelske medier Ender surt med Eriksen: - En katastrofe Eriksen erkender: - Har ikke truffet de rigtige beslutninger

Intet spor af Eriksen i ny Tottenham-nedtur

Nye problemer for Eriksen: Bænket igen

Danske eksperter: Eriksen i livskrise og mentalt helt væk

Ondt værre for Eriksen: Saves over i engelske medier

Ondt værre for Eriksen: Saves over i engelske medier Ender surt med Eriksen: - En katastrofe

Ondt værre for Eriksen: Saves over i engelske medier Ender surt med Eriksen: - En katastrofe Zanka taler udenom: - Et ekstremt hypotetisk spørgsmål

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+