Midt i nedturen: Mourinho taber væddemål til maskot

José Mourinho havde overskud til at vise format midt i karrierens værste krise

Besøget på Upton Park blev på alle måder bekosteligt for José Mourinho. (Foto: AP)
Besøget på Upton Park blev på alle måder bekosteligt for José Mourinho. (Foto: AP)

José Mourinho kan ikke vinde i Premier League, hvor Chelsea indtager en sensationelt skuffende 15.plads efter fem nederlag i 10 kampe.

Portugiseren har også mistet taget i Champions League, hvor de engelske mestre blot har en sejr og indtager tredjepladsen i gruppe G halvvejs gennem gruppespillet.

José Mourinho blev forvist til tribunen på Upton Park i lørdags - nu risikerer han et decideret stadion-forbud, og fyresedlen kan kommer allerede på lørdag. (Foto: PA Photos) Chelsea - 27. okt. 2015 - kl. 13:39 Det sagde Mourinho: 'Du er så fucking blød'

I Capital One Cup'en er det også den rene elendighed efter tirsdagens straffesparks-nederlag til Stoke, men Mourinhos lange liste over nederlag i sæsonindledningen slutter ikke her.

På West Ham-fansenes hjemmeside kumb.com kan de nemlig afsløre, at supertaktikeren 'The Special One' tabte et væddemål til en maskot, inden Chelsea blev slået 2-1 af The Hammers på Upton Park.

På KUMB's podcast fortæller den tidligere West Ham-spiller Stuart Slater, der befandt sig i tunnelen før London-derbyet om Mourinhos gestus.

- Inden kampen talte Mourinho med bolddrengene og maskotterne. En af maskotterne sagde til ham, 'vi slår jer!' Da han (Mourinho - red.) kom tilbage efter opvarmningen, spurgte han, hvilken af drengene, der havde sagt, at West Ham ville slå Chelsea. En af de unge gutter rakte hånden i vejret og sagde, 'det var mig', fortæller Slater og fortsætter:

- Mourinho sagde til drengen, at han ville vædde med ham. Han sagde, 'hvis vi vinder, vil jeg have din trøje. Hvis I vinder, skaffer jeg dig en signeret Chelsea-trøje. Jeg ved ikke, om det skete. Men det var flot, at han fandt tid til lidt pjat før kampen, roser Stuart Slater Chelsea-træneren.

Se også: Bekræftet: FA sigter Mourinho endnu en gang

Uanset, om José Mourinho har betalt sin spillegæld eller ej, så blev opgøret på Upton Park en bekostelig affære for ham.

Ikke alene tabte Chelsea som bekendt. Men han endte også med en FA-bøde på godt 250.000 kroner for sine vilde protester i pausen til dommer Jonathan Ross efter, at manden med fløjten kort før første halvlegs afslutning havde vist Nemanja Matic det andet gule kort.

Siden er det også blevet til nederlaget i Stoke og i alverdens medier spekuleres der nu i, om Chelsea fyrer portugiseren for anden gang.

José Mourinho og Chelsea er i dyb krise. Tirsdag røg storklubben ud af den engelske Capital One Cup. (Foto: AP) Engelsk fodbold - 27. okt. 2015 - kl. 23:44 Hvad nu, Mourinho? Chelsea taber straffe-drama

West ham-Chelsea 2-1: Se mål og udvisninger her:  

9 kommentarer
Vis kommentarer