Midt i transferstormen: Schmeichels fremtid er på plads

Kasper Schmeichel har forlænget sin kontrakt med Leicester til 2023

Kasper Schmeichel vandt på overraskende vis Premier League med Leicester City i 2015-16 sæsonen. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX
Kasper Schmeichel vandt på overraskende vis Premier League med Leicester City i 2015-16 sæsonen. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX

Kasper Schmeichel har skrevet under på endnu en kontraktforlængelse hos Leicester, og denne gang løber kontrakten helt frem til 2023.

Hans tidligere kontrakt stod til at udløbe i 2021, så der er formentlig tale om en lønforhøjelse eller andre forhold, som skulle på plads i en ny kontrakt.

Schmeichel kom til klubben fra Leeds helt tilbage i juni 2011, og han har spillet sig ind som fuldstændig fast mand på holdet, som han også var med til at føre til det engelske mesterskab i sæsonen 2015-16.

I mesterskabssæsonen holdt Kasper Schmeichel flot buret rent i hele 15 kampe, hvilket var en af grundene til, at Leicester kunne lave overraskelsen og rent faktisk vinde Premier League.

Den succes var ikke nok for Schmeichel, som gerne vil bringe mere succes til klubben.

- Jeg vil skaffe mere succes til denne klub, da jeg har elsket hvert minut, og forhåbentlig kan vi blive ved med at udvikle os i den rigtige retning, siger han til klubbens hjemmeside.

Karrieren startede i Manchester City, hvorfra han blev lejet ud til diverse britiske klubber, før han endte med at skifte til Notts County, Leeds og til sidst altså Leicester.

Kasper Schmeichel har nu spillet 298 kampe for Leicester.

- Jeg er meget glad for at være her i de næste mange år. Jeg har tilbragt det meste af min karriere hos Leicester nu, og jeg har haft en utrolig tid her, og forhåbentlig kommer der flere gode stunder, siger han.

Se også: Mikkel Duelund skifter til Dynamo Kiev

Se også: Så er den sikker: Cornelius skifter til Bordeaux

Se også: Officielt: FCM-spiller til storklub i rekordhandel

38 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere