Milliarderne vælter ind hos Eriksen og co.

Tottenham har i sit seneste regnskabsår omsat for 50 procent mere end sidste år, så omsætningen nu er på rekordhøje 2,6 milliarder kroner

Det går godt i Tottenham.

På grønsværen spiller klubben med Christian Eriksen i en hovedrolle med om Premier Leagues andenplads efter suveræne Manchester City. Og selv om det blev til Champions League-exit mod Juventus, så er der stadig også en FA Cup-gevinst at spille for - her venter Manchester United i semifinalen.

Den sportslige succes avler også succes på den økonomiske front. I hvert fald har klubben netop præsenteret er rekord-regnskab, hvor omsætningen i det seneste regnskabsår er skruet kraftigt i vejret.

Faktisk med 50 procent i forhold til sidste år. Således er Spurs' omsætning steget til hele 306,3 millioner pund, hvilket svarer 2,6 milliarder kroner. Og det endda på trods af lavere entré-indtægter, da klubben midtvejs i regnskabsåret rev White Hart Lanes nordøstlige hjørne ned og dermed oplevede et dyk i tilskuer-antallet.

Stigningen kan mestendels tilskrives øget tv-indtægt og altså deltagelse i Champions League og generel popularitet. I alt kan Tottenham præstere et overskud på 41,4 millioner pund, hvilket i runde danske kroner er 350 millioner.

Penge, der luner i klubben, der stadig arbejder hårdt for at få det nye White Hart Lane klar til næste sæson.

Tottenham Eriksen efter magtdemonstration: Jeg er virkelig et godt sted

Premier League Eriksen hyldes i England efter drømmemål - smæk til 'AC'

Tottenham Kæmpe Eriksen-fest: Bomber Tottenham videre