Misforstået Eriksen deler vandene: 'Han pisser mig af'

Den danske landsholdsspiller har hverken imponeret eller skuffet for sin Premier League-klub i denne sæson, hvis man spørger tilhængerne af klubben

Tottenham-fansene er uenige, om Eriksen har præsteret på det seneste for klubben. (Foto: AP)
Tottenham-fansene er uenige, om Eriksen har præsteret på det seneste for klubben. (Foto: AP)

Christian Eriksen måtte for fjerde gang i streg forlade banen uden at have spillet fuld tid for Tottenham, da Spurs søndag aften nøjedes med 1-1 mod Everton.

Danskeren spillede de første 69 minutter af opgøret, hvor han var bedst i første halvleg, men faldt ud i de sidste 45 minutter sammen med resten af Tottenham-holdet. Den tidligere Ajax-spiller var ikke involveret i føringsmålet, som blev sat ind af Dele Alli, og skabte ikke de store målchancer for sine holdkammerater.

Se også: Everton bremser Tottenham og Eriksens flotte stime

Eriksen får også blandede karakterer på diverse sportsmedier, og Spurs-fansene kan heller ikke blive enige, om den 23-årige midtbanespiller leverede på højt niveau mod Livepool-klubben.

På hjemmesiden Spurs Community, som er en af de større fansider for Tottenham, bliver Eriksens præstation mod Everton heftigt diskuteret.

En bruger ved navn 'ManoObe' roser danskerens indsats, og giver ham karakteren 7 ud af 10.

- Havde godt sammenspil med Lamela og Alli til tider, holdt godt fast i bolden og var meget involveret i første halvleg. Begyndte at falde lidt ud i anden halvleg, men stadig en rigtig fin præstation.

En anden Spurs-fan mente, ar Eriksen hverken var god eller dårlig.

- Jeg er i tvivl, om jeg skal give ham 6,5 eller 7. I første halvleg præsterede han egentlig meget godt og var tæt på at lukke op for deres forsvar flere gange. Han var dog svag i situationen, hvor Everton scorer deres mål, og han taber mange nærkampe. Han forsvandt i anden halvleg som resten af holdet, skriver 'EnfieldYiddo'.

Se også: Christian Eriksen sendt på bænken

Andre Tottenham-tilhængere, som brugeren 'Idontgetit', var dog meget mere skuffede over danskerens præstation.

- Eriksen... Eriksen pisser mig af. Han er nærmest ikke involveret i noget, han løber ikke i dybden bag ved forsvaret, som han plejede, og han skyder heller ikke rigtigt mål på. Han presser ikke og giver ikke meget af sig selv defensivt. Han mister bolden for let, og da vi fik et frispark tæt på deres felt, tog han det ikke! Hvad er det, han bidrager med?, spørger brugeren.

Formanden for den danske Spurs-fanklub, White Hart Danes, er ikke selv så hård i sin kritik af den danske landsholdsspiller. Men han indrømmer, at han heller ikke er videre imponeret.

- Jeg er ikke vanvittigt skuffet over ham, men jeg er heller ikke ovenud lykkelig over hans præstationer denne sæson. Han har vel levet op til min forventning. Jeg tror, at han spillede over evne i sidste sæson, og så forventer folk noget andet fra ham i denne. At han skal være mere synlig og kampafgørende, siger Benny Heidelbach til Ekstra Bladet.

Se også: Tottenham-talent: Jeg ser op til Eriksen

Den danske Spurs-fan mener dog, at folk har et forkert billede af Eriksen.

- Han er ikke en spiller, der skal være styrmand, suge spillet til sig og tage ansvar. Det har han ikke mentaliteten til. Det forventer vi også på landsholdet, og det er forkert. Han er ikke en playmaker. Han er forsvundet mere ud af kampene i denne sæson, da andre spillere har taget over. Og det passer ham måske fint, fordi han ikke ligner en, der trives med opmærksomheden, vurderer formanden.

- Hvad mangler han for at slå helt igennem i Tottenham?

- Han mangler vindermentaliteten og dræberinstinktet. Vise, at han vil dø med støvlerne på for klubben. Det, som en Harry Kane gør. Han er en luksusspiller, der trækker sig fra nærkampene. Han kunne godt ofre sig mere - det kan godt irritere mig lidt. En spiller som Lamela er jo også en teknisk spiller, men han kæmper røven ud af bukserne og er ikke bange for at slå sig i tacklingerne, siger Benny Heidelbach.

Eriksen står i denne Premier League-sæson noteret for to mål og seks assist i 17 kampe.

TV: De to kasser scorede han i samme kamp tilbage i oktober - begge på frispark - i et opgør mod Swansea. Gense målene her:

43 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere