Mobbet af alle: Så fik han Rooneys Lamborgini

Carlos Tevez fortæller i et nyligt interview, hvordan han blev hånet af sine United-holdkammerater for at dukke op til træning i sin Audi

Carlos Tevez blev mobbet for sin bil i Manchester United, men så hjalp Wayne Rooney. Foto: PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix
Carlos Tevez blev mobbet for sin bil i Manchester United, men så hjalp Wayne Rooney. Foto: PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix

Carlos Tevez udgjorde i tre år sandsynligvis den mest frygtede fronttrio i verden, sammen med Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

Tevez, der kommer fra fattige kår i Argentina, var dog ikke helt på omgangshøjde med resten af United-truppen, når det kom til, hvilke biler man skulle køre i.  

- Til træning i Manchester United, dukkede han (Rooney, red.) op med en Ferrari eller en Lamborghini. Alle, selv den dårligste spiller, kom med en Ferrari.

- Jeg ankom i den Audi, som klubben gav til dig, og så blev jeg mobbet af dem alle sammen, som om det var en Fiat 600. Jeg begyndte at spørge, hvad der var galt, men skøre Rooney sagde bare 'Tag min Lamborgini', sagde Tevez til ESPN.

Carlos Tevez. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
Carlos Tevez. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
 

Tevez var særlig glad for Rooneys venskab i United-tiden, og det skyldtes ikke kun, at englænderen forærede ham biler til millioner.

- Jeg identificerede mig meget med ham, på grund af det sted han kom fra, der var et fattigt område i Liverpool. Han kæmpede altid for bolden, som om det var den sidste. Han spillede som mig. Det påvirkede mig personligt, jeg så mig selv reflekteret i ham.

Mayweathers hang til bling bling er velkendt. Uret på armen er også en dyr fætter, men er dog ikke dyreste i bokserens samling. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Dolberg fik stjålet sit: Se sportsstjernernes vilde ure

Sport og Spil Dansk far jubler: Min søn skal hedde Anfield

Se også: Mangler tilskuere: Lokker med porno

45 kommentarer
Vis kommentarer